Balıkesir Barosu Eşimden Ayrılmak İçin Tuttuğum Avukatlar Bana Sözleşme İmzalattı!

16 Şubat 2024 03:47

Eşimden şiddetli geçimsizlik ve mal kaçırma suçundan dolayı Balıkesir Barosu'ndan avukat talep ettim. Talebim kabul edildi ama avukatlarım bana sözleşme imzalattılar ve 'Bunu imzalarsan sana ücretsiz olarak davaya bakacağız' dediler. Sözleşmeyi imzaladım. Sözleşmede 40.000 TL ödemem gerektiği belirtilmiş. Vazgeçersem ise 50.000 TL ödemem gerekecekmiş. Avukatlarım e*** e*** a*** ve g*** g*** ö***, kazanırsam veya kaybedersem de 75.000 TL ödeyeceğimi söylüyorlar. Barodan niçin avukat talep ettim madem bu kadar ücreti ben vereceğim? Baro'nun bana faydası nerede? Avukatlarım beni değil, karşı tarafı savunuyor gibi görünüyorlar, beni hiç dinlemiyorlar. Mahkemenin ne zaman olacağını bana değil, karşı tarafa söylemişler. WhatsApp üzerinden yazdım, 'Hangi gün mahkeme? ' diye sordum, ancak 'Saçma sapan şeylerle beni rahatsız etme' şeklinde yanıt aldım. Bu konuda sizden yardım istiyorum. Çok mağdur durumdayım, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Balıkesir, Ayvalık'tan ben f*** u***.

07 Nisan 2024 00:23

Ben fadime u*** eşimden şiddetli geçimsizlik ve mal kaçırmak suçundan dolayı avukat e** e** a** e telefonla ulaştım ücreti sordum 17 bin lira dedi çok olduğunu söyledim yarın ofisime gel sana bir sözleşme imzalatacağım Balıkesir baroya göndereceğim ücretsiz avukat isteği kabul olursa senin davalarına ücretsiz olarak bakacağım dedim ofisine gittim imzalattı sözleşmeyi avukat olduğu için güvendim avukat e*** e*** a** bana ne dediyse dediklerini yaptım bir gün beni aradı Balıkesir barosu isteği kabul edildi artık senin davalarına ücretsiz olarak bakacağım dedi inandım güvendim sözleşmeyi 27 ekimde imzalamıştım bizim mahkeme ne zaman başlayacak diye soruyorum beni azarlıyor hiçbir şekilde beni bilgilendirmiyorlar bunun için 20 şubatta Balıkesir'e avukatlarım e*** e** a*** ve g*** g*** ö*** i şikayete gittim meğer barodan avukat talep etmemiş eve geldim sözleşmeye baktım 40bin liralık ücretli sözleşme imzalatmış taksitlendirmiş ödüyorum beni değil karşı tarafı savunuyor beni hiç dinlemiyorlar daha sonradan benim şikayet dilekçe dosyamı benim iznim ve bilgim olmadan kendi kendilerine değiştirmişler ayrılmakta olduğum eşim murat u*** arkadaşlarıymış benim hem mahkemeyi geciktirmişler hem de şikayet dilekçe dosyasını değiştirmiş beni mahkemede tutarsız ve yalancı durumda göstererek karşı tarafın mahkemeyi kazanmasını sağlayacaklarmış avukatlarım e*** e*** a*** ve g*** g*** ö*** den şikayetçiyim ücretlerini ödüyorum 40 bin lira ama beni değil karşı tarafı savunuyor bu konuda sizden yardim istiyorum çok mağdur durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Balıkesir ayvalıktan fadime u***

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Ege Hukuk Bürosu (Egecan Güzel) Avukatlık Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müvekkil Tepkileri

08 Aralık 2023 22:17

Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi

12 Aralık 2023 23:16
Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi

Av. Burak Çiftçi Hiçbir Şekilde Telefonlarıma Çıkmadı

01 Aralık 2023 16:12
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 15:50
Cbn Lojistik Avukatımın İhmaliyle Mağduriyetim
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Avukat Ve Barodan Yetersiz İletişim Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

Muhittin