Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Ege Hukuk Bürosu (Egecan Güzel) Avukatlık Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müvekkil Tepkileri

08 Aralık 2023 22:17

Adana ili barosuna kayıtlı 3572 sicil numaralı Av. E***** G****. 2 sene önce kendisine şahsımı savunması için bir dava dosyası verip talep ettiği avukatlık ücreti olan 3 bin tl yi de hesabına o gün yatırdım. Mahkemeler 6 celse olmak üzere görüldü. Kendisi hiçbir davamda bulunmayıp, davamla hiç ilgilenmedi. Bir ya da birkaç duruşmaya konu ile hiçbir bilgiye sahip olmayan, konuya vakıf olmayan başka bir avukatı yönlendirdi oda gitti sadece duruşmada savunma yapmadan bulundu bilhassa davama giren o avukata ulaştım onunlada görüştüm. Bunların hepsi bende belgeli olarak mevcuttur. Ve ben haklı olduğum bir konuda kazanacağım davayı Av. E***** G**** yüzünden kayıp ettim. Mahkeme ama lehime ama aleyhime sonuçlanabilir benim ona karşı çıkmaya hakkım yok, çıkmam da. Ancak olayın asıl önemli olan tarafına geleceğim. Kendisini son duruşmadan sonra defalarca aramama rağmen telefonlarıma bakmadı mesajlar yazdım dönüş yapmadı mahkeme bitmişti ben sadece kararı öğrenmek istiyordum. Mahkeme sonuçlanana kadar aramızda en ufak bir sorun yaşanmadı zaten kendisi beni hiç aramadı. Buna rağmen kendisinden kadar hakkında hiçbir bilgi alamadım. Bu arada aradan 5 ay gibi bir zaman geçti. 04.12.2023 gecesi tesadüfen e devletime girdim ve hiç aklıma bile gelmeyen icra dosyasını açtım gördüm ki karşı tarafın avukatı hakkımda icra dosyası açmış üstüne bir de hacizlik olmuşum. Size yemin ederim ki hiçbir şeyden haberim bile olmadı. Asıl asıl asıl önemli olan konuya gelelim. Ben icralık olmadan önce yine karşı tarafın vekil avukatı buna ödeme emri tebliği göndermesine rağmen av. E***** G**** avukatlık yönetmeliğini çiğneyip, tebliğ kanununda usulsüzlük yapıp, ilgili tebliği şahsıma tebliğ etmedi. Ki ben kendisine hiçbir şey yapmadığım halde. Bırakın avukatlığı onu bunu davayı bir insan bir insana ortada bir olumsuzluk yokken bunu neden ve niçin yapar. Kendisi bana tebliğ ettim diyemez bunu da ispatlayamaz ama ben onun bana tebliğ etmediğini ispatlarım. Mahkemeyi kaybedebilirsin benim ona lafım yok ama neden bana gelen ödeme emrini tebliğ etmedin? Beni hiç tasvip etmediğim icralık, hacizlik yaptın? Ben sadece bunların cevabını merak ediyorum bana de ki paramı vermedin ya da bana şunu yaptın de. Bende sana haklısın deyim. Ben Av. E***** G**** yüzünden 9 bin lira olan bir borcu hem o kadar uğraşıp hem icra dairesinde adım geçip hem de tam 14.442 TL olarak ödedim. Bunların hepsi belgelidir. Hepsini delillerle ispat edebilirim. Daha kimleri mağdur etti kim bilir.

08 Aralık 2023 22:50

Burada belge ve mesajları paylaşmam da bir sakınca yoksa hepsini paylaşabilirim. Aksini iddia edene de belgelerle cevap verebilirim.

11 Aralık 2023 13:53

İlgili avukat, 3572 sicil numaralı Adana barosuna kayıtlı Egecan Güzel avukatlık ücretini aldığı halde duruşmalara girmeyip, avukatlık yönetmeliğini çiğnemiştir.

03 Eylül 2024 01:32

Vekilim olan Av. Egecan güzel benden talep ettiği vekalet ücretini almış olmasına rağmen, neden ve niçin karşı vekilin şahsım ile ilgili kendisine tebliğ ettiği önemli bir tebligatı bana yazılı ya da sözlü olarak tebliğ etmeyip benim adımı icra dosyalarında geçirmiş. Vekalet ücretini aldığı halde mahkememe gitmemiş girmemiş kaybetmiş ben her şeyi geçtim. Ben sadece bunun merakı içerisindeyim. Neden?

22 Ekim 2024 19:20

Kendisine kesinlikle dosya, Dava ve Davanız ile ilgili delil teslim edip, güvenmeyiniz, Davanız olumsuz sonuçlanır sonuçlandığı gibi de davanız hakkında ne bir bilgi ne de bir şahsınıza gelen tebliği alamazsanız

Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi

12 Aralık 2023 23:16
Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Avukat Ve Barodan Yetersiz İletişim Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

Muhittin
18 Ekim 2025 00:38
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 02:09

14 Haziran 2023 16:22
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Avukat Savaş Urlu Hesabıma Haciz Koydu!

09 Şubat 2024 09:33