Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi

Edirne Barosu Baro Kayıtlı Avukat İle İlgili Şikayet Dilekçesi
12 Aralık 2023 23:16

Edirne/Keşan Barosu'na kayıtlı Avukat A***** T*****'a, karışmış olduğum bir dava nedeniyle noter aracılığıyla vekalet verdim. Davamı takip etmesi için vekalet ücreti olarak 25 bin TL karşılığında anlaştık. Dava sonuçlanmadan vekalet ücretini ödedim ve bu davadan ceza almamamız gerektiğini özellikle belirttim. Ancak belirttiğim şahıs, hiçbir davaya girmediği gibi 6 ay 22 gün ceza almama sebep oldu. Bunun sonucunda hakkımda yakalama kararı çıktı. Bundan sonraki süreçte adresimi değiştirmemi ve itiraz etmek için zamana ve paraya ihtiyaç olduğunu belirterek, beni A***** T*****'la tanıştıran arkadaşım H**** S**** ile birlikte bir mekanda buluştuk. Bu davaya ilişkin itiraz edebilmek için 18 bin TL dosya masrafı ve 5 bin TL vekalet ücreti istedi. Bunun üzerine, görüştüğümüz gün resmi tatil olduğu için, ilk resmi iş gününde kayıtlı olan hesabıma 19 bin TL, eşim N***** K******'ın hesabından gönderdim. Bugüne kadar gönderdiğim bütün ödemeleri, kendi hesaplarım bloke olduğu için mecburen eşimin hesabını kullanarak, izni dahilinde yaptım. Ancak bu şahıs, hiçbir davaya girmediği gibi, mahkeme masrafları olarak bu ve bundan önceki göndermiş olduğum bütün ödemelerin makbuzunu beyan etmedi. Elimde kayıtları olan saçma bir itiraz dilekçesi yazıp tarafıma gönderdi ve asliye ceza mahkemesi kalemine teslim etmemi istedi. Gerekli evrakı istediği gibi teslim ettim. İlgili merciye bu süreçten sonra, işin kendisinde olduğunu, davama bakan hakim ve savcıyla çok iyi arkadaş olduğunu, hakkımda çıkan aramayı durdurabileceğini ve gidip konuştuğunu beyan etti. Ancak, bu saatten sonra söylediği her şeyin asılsız olduğunu öğrendikten sonra, kendisine aktardığımda bana 'Bu iş buraya kadar' diyerek beni ortada bıraktı. İşim gereği, müşteriden almış olduğum ve karşılığı ödenmeyen 250 bin TL'lik çekin takibi için verdiğim çeki de alıkoymuştur. Şu an hiçbir şekilde bana ödediğim hiçbir ücretin karşılığında resmi makbuz beyan etmemekte ve etmekte ısrar ediyor. Vermiş olduğum adıma yazılmış çeke de el koymuştur ve tarafıma vermemektedir. Konuyla alakalı bir çare kalmadığımdan, maddi ve manevi imkanlarımın sonuna geldiğimden, makamınızdan ve kurumunuzdan bu konuyla alakalı gerekli işlemlerin başlatılmasını saygılarımla arz ederim. Ek 1. Konu ile alakalı bütün yazışma ve evraklar elimdedir. Talebiniz doğrultusunda tarafınıza iletebilirim. Kişi ile alakalı HTS kayıtları incelenebilir.

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Ege Hukuk Bürosu (Egecan Güzel) Avukatlık Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müvekkil Tepkileri

08 Aralık 2023 22:17
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

E&B Hukuk ve Danışmanlık Avukat Hizmetinde Yetersiz İletişim Ve Mağduriyet

12 Eylül 2025 08:48

Car İstanbul Otomotiv Yanıltmacası!

08 Ekim 2024 11:25

Avukatın Süreç Hakkında Bilgi Vermemesi Ve İletişimsizlik

11 Ekim 2025 12:04
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Avukat Ve Barodan Yetersiz İletişim Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

Muhittin