Bakicibul.net Bulduğumuz Bakıcı Tam Puana Rağmen Bize Neler Yaşattı!

20 Şubat 2024 17:37

Bakicibul sitesinden bulduğumuz p**** t***** adlı kişi 1 yılı dolmadığı halde tarafımıza tazminat davası açmıştır, kendisinden çalıştığımız süre boyunca memnun kalmadık, kendisi ev gıdalarımızı aşırı tüketmiştir, evde bulduğu tarafıma ait menkulleri (para ve parasal değeri olan) bulamıyorum kendi aldığından şüpheleniyorum, kendisine de paylaştığım da hırsızlık olarak suçladığımı düşündü.

Yasin
Yasin

bakicibul.net şirketinin yetkilisiyim F*** adlı kişi şirketimiz hakkında olumsuz yorum yapmış oysa kişi muhtemelen farklı şirketle karıştırmıştır. Bizimle hiçbir alacası yoktur. Bu konuyla ilgili bir yıl önce şikayet var şirketine bildirmemize rağmen hiç dikkate alınmamıştır. Bu bizimle alakası olmayan şikayet kaldırılmaması durumunda ve özür dilenmemesi halinde yasal işlem başlatılacaktır son uyarımızdır.

Hasan
Hasan

Sayın yetkili bakicibul.net olarak şikayet yazan Fatih bey bizden hizmet almamiştir. Muhtemel başka bir bakıcı firmasından bahsetmektedir. Şikayetçi olduğu firmayı kontrol edip bizim ismimizle ilgili şikayeti kaldırmasını rica ederiz.

20 Ekim 2023 14:13
Atacity Hotel Konaklama Şikayeti