Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bakalım Ne Varmış Ciddiyetsiz, Sözünde Durmayan Bir Firma!

22 Ekim 2023 04:26

31 Mayıs'ta, öncesinde müşteri temsilcisiyle görüşerek şömine haznesi siparişi verdim. Müşteri temsilcisi üstüne basa basa çok kesin bir şekilde 4-5 haftada elime ulaşacağını söyledi. 5 hafta dolduğunda ise yaklaşık bir hafta oyaladılar, telefonlarımı açmadılar, mesajlarıma dönmediler. Kendi telefonumda aradığım 444'lü numara meşgule atıyor, arkadaşımdan aradığımda açıyorlar. Çok ciddi şekilde yanıltıldığımı düşündüm. Çok kötü bir 1 hafta geçirdim sayelerinde. 6. Hafta da geri dönüp 2,5 ay daha gelmeyeceğini, Fransa'da tatiller falan olduğunu söylediler (sanki sipariş vermeden önce kesin 5 haftada gelir derken o tatiller yoktu.). 6 hafta sonunda şöminenin fiyatı %50 arttığı için iptal etmek istemedim ve bekledim, Eylül başında kesin geleceğini söylediler. Eylül başında aradığımda 20 Eylül'de kesin, %100 geleceğini, mağdur ettikleri için yanında hediyeler gönderecekleri merak etmememi belirttiler :) 20 Eylül Olduğunda ne oldu dersiniz? Tabii ki gelmedi, 6 Ekim'de teslim alabildim sonunda. Benim için zaten önemli değil ama hediye falan olmadığı gibi teslimatta taşımam için 2-3 kişi bulmamı istediler. Kata çıkarmadılar, zaten tek kişi gelmişti imkansızdı çıkartabilmesi, yardımsız hareket bile ettiremezdi (gelen kişiyi suçlamıyorum).
Sonuç; çok kötü bir deneyim, ağızlarından çıkan hiçbir sözün geçerliliği yok, sipariş vermeden önce uzun uzun muhabbet edip yardımcı olan müşteri temsilcisinin 5 hafta diye bastıra bastıra söz verdiği teslimat 17. Haftada teslim edildi. O arada müşteri temsilcisinin yok yemekteyim, yok dışarıdayım gibi saçma tavırları da cabası (444'lü numara bu arada). Neyse daha anlatırım da zaten fazla uzattım.

28 Mart 2024 10:23

Luthienart Siparişi Göndermiyor

28 Haziran 2025 12:09
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 13:30
RedSky Butik Ürünüm İptal Edildi