Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36

28 eylülde iki adet ürün siparişi verdim. 4 ekimde kargomun gelmediğini sorduğumda 3 ile 7 iş günün içinde kargo teslim alıyor bilgisi verildi. 7 Ekim günü WhatsApp üzerinden saat 11;45 mesaj attım cevap alamadım sonra Instagram üzerinden yazdım yine cevap alamadım gece 23: 45 gibi Instagram'dan tekrar yazdım çevrim içi olmalarına rağmen cevap alamdım anında WhatsApp'dan yazdılar ürünlerimi
sorduğumda Instagram'daki arkadaş görünce dönüş yapar denildi. Hala
Ses yok bende ürün altına yorum yazdım oradan görüp dönsünler diye anında döndüler birisini ayırdıklarını diğerinin stokta olmadığını perşembe günü geleceğini söylediler biz bu alışverişi düğün için yaptık stok yok bilgisi niye verilmiyor bizim için zaman kaybı dediğim halde bayan bana yaptığım yorumla
ilgili söylemlerde
Bulundu oysa ben
Mağdurdum ama onun için insanların ne düşündüğü önemliydi ve ukalaca paranızı gönderebilirim bir daha bizden alışveriş yapmayın gibi söylemler yaptı bende kendisine sizin Facebook hesabındaki yorumlarda da cevap vermediğiniz yazıyor dedim Bana
t****'dan örnek verdi kendini t****'la bir tutması da şaşırttı açıkçası t*** yazınca anında dönüş oluyor dedim ve beni engelledi böyle esnaflık olmaz.

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:17

26 Kasım 2024 17:07

Geç Teslimat Ve İade Sorunu İle Mağduriyet Yaşadım

23 Aralık 2024 20:32
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Almina Tasarım & Organizasyon Geri Dönüş Sağlanmadı

11 Şubat 2025 22:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:27