19 Haziran 2024 11:59

8 Haziran-13 Haziran 2024 arasında 2 aylık bebeğim ve annem ile birlikte Baia Lara / Antalya otelinde konaklama yaptık. 9 Haziran sabahı kahvaltıdan 4-5 saat sonra daha öğle yemeğini yiyemeden midemde çok şiddetli bir ağrı başladı. 2 aylık bebeğimi sürekli emzirmem gerektiği için ilk önce onu bırakıp hastaneye gitmek istemedim. Fakat akşam saatlerinde artık ağrı dayanılmaz oldu, kusmalarım başladı. Kendim doktor olduğum için besin zehirlenmesi yaşadığımı anladım. Ve 2 aylık bebeğimi otel odasında annemle bırakarak Kepez Devlet Hastanesine gitmek zorunda kaldım, serum bağlandı ve gece 3'e kadar oradaydım. Acil doktorum da gıda zehirlenmesi olduğunu söyledi. Düzelmeme rağmen bebeğimi emzirmek zorunda olduğum için mecburen otele geri döndüm. Sonraki gün yataktan çıkamadım, aşırı halsizdim. Annem otelin müşteri hizmetleri temsilcisi M***** Hanım ile konuşup bu sıkıntının telafisini talep etti. Nitekim 5 gecelik tatile rahatlamak için gidip hastanelik olup üzerine bebeğimle de ilgilenememiştim. Fakat M***** Hanım bize hiç yardımcı olmadı, benden hasta halimde 2 aylık bebeğimle Kepez Devlet Hastanesine (ki otelle arasındaki mesafeyi bilirsiniz) tekrar gidip onlara üzerinde besin zehirlenmesi yazan belge getirmemi istedi. Ben de e-Nabız'da zaten girişimin olduğunu, bulantı ve kusma diye yazdıklarını, bir daha küçük bebeğimle hasta halde oraya gidemeyeceğimi söyledim. Kendisine o kağıdı getirsek ne yapacaksınız dediğimde de lafı çevirerek otelde bir sürü kişi olduğunu, sırf ben hasta oldum diye bu otelin suçu olmadığını söyledi. Ayrıca ekliyorum ki annem de 9 Haziran sabah kahvaltısından sonra otelden ayrılana kadar hep ishaldi fakat ben çok kötü olduğumdan kendisi mecburen o halde bebeğimle ilgilenmek zorunda kaldı. Yaşadığımız sıkıntı üzerine en azından bizimle ilgilenildiğini anlasaydık bu şekilde sinirlenmezdim ama koskocaman isim yapmış, şubeleri olan bir otel zincirinin bu kadar duyarsız olması çok üzücü.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Granada Belek Otelinde Sağlık Sorunları Ve Mağduriyet

14 Kasım 2024 10:51
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 14:22
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 14:09
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Granada Luxury Belek Tatilimiz Sağlık Sorunlarıyla Kabusa Döndü

04 Haziran 2025 13:43
granada-luxury-belek-tatilimiz-saglik-sorunlariyla-kabusa-dondu-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 18:35