Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 00:46

Garanti süresi hala dolmamış olan JBL Wave 300tws kablosuz bluetooth kulaklığım birdenbire şarj olmamaya başladı ve dolayısıyla açılmadı çalışmıyor. Hediye olarak arkadaşım aldığı için elimde faturası bulunmuyor. Üzerinde seri numarası, kutusunun arkasında garanti belgesi vb. Yer almasına rağmen ısrarla fatura isteniyor. Orijinal olup olmadığını isterlerse gönderebilirim fatura için elimde olmayan bir şeyi yaratamam. Ve kulaklığımın tamir edilmesini istiyorum. Aztek Teknoloji ürünleri Tic. A. Ş şeklinde kutunun arkasında yazılı benimle iletişime geçtiler fakat ısrarla fatura isteniyor. Böylesi büyük firmalar için bu kadar küçük şeylere takılmak nedendir anlamıyorum. Garantisi olmasa anlarım ama garantisi mevcut. Lütfen garanti için benimle iletişime geçilmesini ve tamir edilmesini istiyorum.

10 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

10 Aralık 2024 11:10

Değerli Müşterimiz, Sizi arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

10 Aralık 2024 11:14

Bir kere aradınız ve tam açacakken telefon kapandı ve tekrar aramaya çalışınca bir türlü müşteri hizmetlerinize bağlanamadım hemen burda ulaşamıyoruz demişsiniz de öyle bir şey yok

13 Aralık 2024 22:56

Dönüş yapıldı fakat bir çözüm alamadım. Israrla fatura isteniyor. Faturamı bulabilsem bu kadar uğraşmazdım. Faturam olmadığı için kargo ücretinin benim tarafımdan karşılanıp aynı şekilde tamir ücretininde tarafımdan karşılanacağı bilgisi verildi. 2024 yılı hala fatura saklamak zorunda mıyız? Cihazın kutusunun üzerinde bütün seri numaraları vs mevcut. Garanti başlangıç tarihi sizde olması gerekir. Ben faturaya erişemiyorum sizin kayıtlarınızdan sizin erişmeniz gerekmez mi? Yaklaşım hiç hoş değil. Mağduriyetim hala giderilmedi.

Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Gönderilen Kulaklığımın Sağ Tarafı Şarj Olmuyor Garanti Belgesi Yok

04 Ekim 2025 16:11
Osman sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 14:53

27 Eylül 2023 13:13
JBL Wave 300 Tws Hatalı Ürün Ve İlgisiz Aztek Firması

Yeni Alınan Kulaklıkta Ses Sorunu Ve Garanti İşlemlerinde Fatura Engeli

25 Eylül 2025 18:35
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

JBL Endurance Peak 3'te Tekrarlayan Şarj Arızası Ve Çözüm Eksikliği

10 Eylül 2025 18:57