Filiz sonuçtan çok memnun

Aztek Teknoloji Garanti Sürecinin Düzgün İlerleyememesi

14 Aralık 2024 14:36
14 Aralık 2024 11:31

Artık gerçekten bıkkınlık seviyesine vardı sol kulaklıktaki ses problemi için gönderdim sağdaki bozulmuş bu sefer ilk geldiğinde onarım sağlanmadı yapıldı filtre temizlendi denmesine rağmen tamamen zaman kaybı yaşadım ikinci gittiğinde filtre temizlendi dendi tamam eyvallah düzelmiş geldi ama ben sadece ses kontrolü için deneyip geri kutusuna koydum bugün kullanmak için taktığımda o lastik kısmını çıkarmak istedim o filtre kısmı elimde kaldı ben artık bu ürünün değiştirilmesini yeniden ürün verilmesini istiyorum sıkıldım çünkü sürekli sürekli problem çıkıyor her garantiden geldiğinde ya düzelmemiş oluyor ya da filtresi ekimde kalıyor bakın buraya çalışan kargo haftada 1 geliyor benim için tamamen zaman kaybı bu süreç mağduriyetimin giderilmesini istiyorum yeni sıfır ürün talebimdir.

14 Aralık 2024 15:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

15 Aralık 2024 15:54

Beni aradılar ürünün bir sorundan dolayı 3. Kez garantiye gideceğini olayın artık zaman kaybı ve maddi hasara yol aştığını söyledim ve yeni ürün yani değişim istediğimi söyledim tekrardan kargoyla göndereceğim. Ürün garantiden geldiğinde gelişmeyi tekrardan umarım ki olumlu olarak dönüş yapacağım.

Teknosa Ve Aztek Teknoloji'den Haksız Fiyat Teklifi Ve Kullanıcı Hatası İddiası

29 Nisan 15:56
teknosa-ve-aztek-teknolojiden-haksiz-fiyat-teklifi-ve-kullanici-hatasi-iddiasi-2.jpg
teknosa-ve-aztek-teknolojiden-haksiz-fiyat-teklifi-ve-kullanici-hatasi-iddiasi-1.jpg

Garanti Kapsamındaki Kulaklık İçin İade Ve Değişim Sorunu

12 Ağustos 2025 13:57
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 12:16
JBL Kulaklık Garantiye Alınmadı Mağduriyetim Çözülmüyor
jbl-kulaklik-garantiye-alinmadi-magduriyetim-cozulmuyor-2.pdf
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 11:07
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 22:23
Aztek Teknoloji JBL 230NC Sol Kulaklık Şarj Sorunu Kısa Sürede Kapanıyor