Serdar sonuçtan hiç memnun değil

AYEDAŞ'ın İhmali Sonucu Asansör Zarar Gördü: Tüketici Mahkemesi'ne Başvuru Tehdidi

04 Aralık 2024 16:36

01.12.2024 Tarihinde binamızın asansörü arızalandı. Servis kontrol ettiğinde binaya 2 faz geldiğini sorunu AYEDAŞ'a bildirmemi söyledi. AYEDAŞ (9373246643) numarasıyla arıza kaydı açtırdım. Ekip kontrol ettiğinde evet binanıza 2 faz geliyor deyip direkten sorunu giderdiler. Fakat bizim asansör sürücümüz 2 fazda kaldığı için zarar görmüş. AYEDAŞ a 9323829611 numarasıyla hasar karşılama talebinde bulundum. Olumsuz sonuçlandığını Taraflarından hiçbir çalışma olmadığını arıza, bakım kesinti vb. Gibi inkar etmekteler. AYEDAŞ bunu kabul etmemeye devam ederse çalışmanın yapıldığı kamera görüntüleri dahil tüm resimler ile Tüketici Mahkemesi'ne kadar hakkımı arayacağım...

04 Aralık 2024 17:17 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. AYEDAŞ

04 Aralık 2024 18:58

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

05 Aralık 2024 21:25

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 04.12.2024 tarihinde sms yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

05 Aralık 2024 21:29

Yaptığınız bilgilendirme: cihazınızı bozan bir arıza yoktur. Bende size diyorum ki işte numara işte arıza nasıl yok diyebiliyorsunuz? Ben AYEDAŞ'ın binamıza 2 faz verdiğini ve asansörün bu şekilde arıza yaptığını ispatlayabiliyorum. Mahkemede görüşürüz...

Ahmet
18 Ocak 2024 01:15
AYEDAŞ Voltaj Düşüklüğünü Umursamıyor
AYEDAŞ Voltaj Düşüklüğünü Umursamıyor
Esma sonuçtan memnun

03 Ocak 2025 20:03
"Talebime aynı gün içerisinde dönüş yapıldı. Teşekkürler."
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
21 Mart 2025 13:02
"Markayı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü AYEDAŞ bize dayatılan bir şirkettir. Yani Elektrik dağıtım şirketleri özel olsa da monopol esastır. Fakat ücret iadesi yapmış olmaları önemli. Temyize giderler diye beklerken sürpriz oldu kendimi ülkemde gerçekten vatandaş gibi hissettim."

Eyüp
06 Kasım 2024 16:52