Cansu sonuçtan memnun değil

Medical Park Florya, Hastanız Mıyız Müşteriniz Mi?

16 Temmuz 2024 17:17

Medical Park Florya hastanesinde doktorum ve doğum ekibi haricinde neredeyse her adımda sorun yaşadık ve bir daha tövbe, çevreme de tavsiye etmeyeceğim. Hasta memnuniyeti ön planda tutulmuyor. Bir sağlık kuruluşu özel de olsa bu kadar para odaklı olmamalı.
Sigortamın onayladığı işlem için hastaneye yaptığım tahlil ödemesinin iadesi ile ilgili 3 aydır uğraşıyorum.
Doğum ödemesi sırasında taburcu olacakken, bir anda fiyat değişti 1.5 katına çıktı. SGK'lı doğum fiyatı başka sağlık sigortaları ile anlaşmaları başka imiş. Fakat nedense fiyat sorduğumuzda dümdüz SGK rakamı söyleniyordu fiyat bilgilendirme ofisince, sizin şu sigortanız var o nedenle anlaşmamız bu kadar denmedi. Bunu art niyetli buluyorum.
Yenidoğan bebeğimdeki sarılık için fototerapi önerildi, yoğun bakımda yer olmadığı söylenip serviste yine yüklü bir ücret karşılığı 1 gece kalabileceğimiz söylendi. Başka hastanelere başvurduğumuzda ise bu sarılık değeri ile yatış ya da ışın tedavisi yapmıyoruz ki bilgisi aldık. Olan dikişleri ile tüm gün hastane hastane gezen yeni bir anne ve bebeğine oldu. Yaşadığımız üzüntü ve stres de cabası. Dilerim size canını emanet eden hastalarınızı ön plana alıp gerekli empatiyi yapabilecek duruma gelirsiniz ve başkalarını doğum gibi özel bir süreçte bu kadar yıpratmazsınız.

18 Temmuz 2024 15:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatma sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 00:53
Hastane Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı ve Haksız Ücretlendirme
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan İçin Ücret İadesi Sorunu

14 Ekim 2024 23:12
Merve sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Florya Hastanesinde Yaşanan Çocuk Doktoru İlgisizliği

01 Mart 2024 13:17
"Konu ile alakalı olarak daha önce hastası olup çok sevdiğim Ergün Hocam tüm profesyonelliği ile ulaştı problemimi dinledi. Doktorum değiştirildi zaten hastaneden senelerdir çok memnunum ilk defa böyle bir durum yaşadım. Dilerim Özlem Hoca bizden sonra başka aileleri dinler, iletişim kurar ve her konuda bilgilendirilmelerini sağlar kutsal mesleğinin hakkını verir. Teşekkürler..."

05 Eylül 2023 15:55