Axis AVM Kağıthane Otopark Sorunu!

07 Haziran 2024 14:56

06.06.2024 tarihinde Kağıthane Axis AVM'ye alışveriş için 59 *** 833 plakalı mavi Pro 307 aracımla gittim. Saat 20:00'de çıkmak istediğimde aracımı açamadım ve içine giremedim. Çok uğraştıktan sonra durumu güvenliğe bildirdim. Güvenlikteki arkadaşlara aracımın içine giremediğimi ve çalıştıramadığımı, bu yüzden çilingir çağıracağımı söyledim. Onlar da bana, 'Tamam beyefendi, sıkıntı yok, aracınız burada kalabilir, ' dediler ve herhangi bir ücretten bahsetmediler. Ben de aracımı gönül rahatlığıyla bıraktım, çünkü devamlı gittiğim bir alışveriş merkeziydi. Sabah gelip alacağımı söyledim ve çilingir çağırdım. Kamera kayıtlarına bakabilirler, çilingir geldi ve aracım tamir edildi. Çıkışta benden ücret talep ettiler. Güvenlik arkadaşlarınıza durumu izah ettiğimi ve aracımı bırakabileceğimi söylediklerini belirttim. Şimdi benden ücret talep ediyorlar. Haklı olarak ödemeyeceğimi bildirdim ve alışveriş merkezinden çıktım. Hakkımda herhangi bir işlem yapılırsa bunu kabul etmiyorum. Yönetimin bilgisine sunarım!

Osman
07 Haziran 2024 16:11

Merhaba. 06.06.2024 tarihinde Kağıthane Axis AVM'ye alışveriş için 59 ab**33 plakalı mavi Peugeot 307 aracımla gittim. Saat 20:00'de çıkmak istediğimde aracımı açamadım ve içine giremedim. Çok uğraştıktan sonra durumu güvenliğe bildirdim. Güvenlikteki arkadaşlara aracımın içine giremediğimi ve çalıştıramadığımı, bu yüzden çilingir çağıracağımı söyledim. Onlar da bana, 'Tamam beyefendi, sıkıntı yok, aracınız burada kalabilir, ' dediler ve herhangi bir ücretten bahsetmediler. Ben de aracımı gönül rahatlığıyla bıraktım, çünkü devamlı gittiğim bir alışveriş merkeziydi. Sabah gelip alacağımı söyledim ve çilingir çağırdım. Kamera kayıtlarına bakabilirler, çilingir geldi ve aracım tamir edildi. Çıkışta benden ücret talep ettiler. Güvenlik arkadaşlarınıza durumu izah ettiğimi ve aracımı bırakabileceğimi söylediklerini belirttim. Şimdi benden ücret talep ediyorlar. Haklı olarak ödemeyeceğimi bildirdim ve alışveriş merkezinden çıktım. Hakkımda herhangi bir işlem yapılırsa bunu kabul etmiyorum. Yönetimin bilgisine sunar, teşekkür ederim.

Osman
07 Haziran 2024 16:12

Plakayı yanlış girmişim 59 ab**33 mavi renkte Peugeot

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 18:19
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Axis AVM Otoparkın Kiralama Firmalarına Ayrılması Ziyaretçileri Mağdur Ediyor

Volkan
26 Ekim 17:20
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Capacity AVM Bayramda Ücretsiz Bilgisi Verilen Otoparktan Ücret Talebi

13 Nisan 2024 14:53
Özay sonuçtan hiç memnun değil

Otopark Bariyerinin Yol Açtığı Sigorta Kabusu

06 Kasım 2024 20:11