Axa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yenileme Garantisi Sorunu

17 Kasım 2023 14:05

Axa Sigorta ile tamamlayıcı sağlık poliçesi için ömür boyu yenileme garantisi talebinde bulundum. Kolon kanseri riski taşıdığım iddia edildi. Tüm verilerime erişim için onay alındı. Onay sonunda hiçbir doktor verisi, tespiti bulamadıkları halde benden doktor raporu talep edildi. İddia edilen hastalığına konu ellerinde veri bulunmadığı halde beni rapor almaya zorluyorlar. Bir kişi sırf sigorta şirketi istiyor diye sağlık raporu almak zorunda mı? Ayrıca böyle bir tetkik bulamadıkları halde bunu bana şart koşmaları resmen benim haklarıma saldırı niteliğinde. Müşteri hizmetleri bana mail dışında iletişim sağlamıyor. Muhatap yok. Hakkım olan yenileme garantisini istiyorum. Olmayan bir tetkik için rapor almak istemiyorum. Vücut bütünlüğüme ilişkin olmayan bir tanı nedeniyle kan vermek dahi istememem anayasal hakkım olduğu u düşünüyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortası adı altında eğer ki hiçbir hizmet vermeden sadece paramızı almak isteyen Axa Sigorta benim hakkımı teslim etmek zorundadır

20 Kasım 2023 21:24

Müşteri hizmetleri dönüş yapması için ısrar etmeme tartışmama rağmen halen dönüş yapılmadı çok yazık

21 Kasım 2023 16:10 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin detaylı değerlendirme yapılarak katılım protokolünün kaldırıldığını ve Ömür Boyu Yenileme Garantisi verilmiş olduğu hususunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

20 Ekim 2024 22:13

Bu hak bana verildikten sonra aracı firma ile iletişime geçtiğimde üzerinden neredeyse 1 yıl geçmesine, sağlık bilgilerimi paylaşmama karşılık bana yeni teklif yapılmıyor. Yenileme sürem geçti başka sigorta firmasına geçemiyorum sıfırdan poliçe yaptığımda sigortalı olduğum süredeki hastalıkları karşılamayacak. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru da yapacağım.

Veli sonuçtan hiç memnun değil

Ömür Boyu Yenileme Garantisi Hakkımız Haksız Şekilde Engellendi

28 Ekim 2025 21:53
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 16:24

Axa Sigorta Evraklarımı Teslim Etmiyor, Geçiş Hakkım Engelleniyor

01 Ekim 2025 09:06
Eren sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:45
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sağlık Sigortasında Sürekli Bahanelerle Kapsam Dışında Bırakılıyorum

07 Mayıs 2025 13:03