Orhan sonuçtan çok memnun

Axa Sigorta Müşteri Hizmetleri Ulaşamıyorum

24 Nisan 2024 18:11
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü teşekkürler”

05 Nisan 2024 tarihinde Denizbank'tan 100.000₺ kredi kullandım. Kredi işlemimle birlikte, bana Axa Sigorta tarafından "Denizbank perakende Sağlığım Tamam Sigortası yt" poliçesi hazırlandı.

Ancak, poliçemi iptal etmek istediğimde, Axa Müşteri hizmetleri numarası olan 0850 250 99 99 telefona iki kez mesai saatleri içinde iletişim kurmama rağmen, bana otomasyon mesajı "mesai saatleri dışında olduğunu bildirdi" ve iptal işlemlerimi gerçekleştiremedim. Bu durumda, yasal olarak poliçemi iptal etme hakkımın elimden alınmasıyla karşı karşıya kaldım.

Bu konuda yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için gerekli adımların atılmasını ve poliçemin iptal edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, benim gibi durumu olan diğer müşterilerin benzer sıkıntılarla karşılaşmaması adına telefon erişimindeki sorunların çözülmesini rica ediyorum.

Konuyla ilgili tarafınızdan en kısa sürede geri dönüş yapılmasını ve gereğinin yapılmasını önemle arz ederim.

25 Nisan 2024 08:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sn.E . tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

26 Nisan 2024 15:41

Sitenize yansıyan başvuru üzerine Sn. E. ile irtibata geçilerek sağlık poliçesinin iptal işlemi yapılmış olup 29/04/2024 tarihinde iadesinin hesabına yansıyacağı hususunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Orhan
Orhan