Axa Sigorta İle Yaşadığım İletişim Sorunları

25 Aralık 2024 14:57

Axa Sigorta firmasından 30.07.2024 tarihinde kasko (Axa genişletilmiş PSA elektrikli araç kasko poliçesi) anlaşması yaptım. 26/11/2024 tarihinde aracımı Çetaş Büyükçekmece'ye kaza sonrası oluşan ufak onarımlar ile ilgili bıraktım. Süreç başından sonuna kadar oyalandım. Ustanın en fazla 2 günde teslim ederim dediği aracı 1 ay oldu hala alamadım. Süreç içerisinde defalarca Axa Sigorta ve Çetaş arasında bilgilendirmeyi kendim sağladım. Dosya sorumlusu Axa C** Bey'miş ama bu 1 aylık süreçte şikayetlerime ya da bilgi edinme talep ettiğimi söylediğim halde ve uygulamadan mesaj olarak gönderdiğim halde bana 1 kez geri dönüş sağlamamıştır. Kendisi ile dün 24/11/2024 tarihinde konuşabildim sadece, o da artık not bıraktığım için. Beyefendi beni aradığında süreç hakkında bilgi alabilir miyim dedim, çünkü sürecin Axa Sigorta'dan mı Büyükçekmece Çetaş'tan mı kaynaklı olduğuna emin olmak istedim. Bana dosyama zaman kaybı olmasın diye ekspertiz atanmadığını, faturalama yöntemi ile dosyaya devam ettiklerini söyledi. Ama kendisine Çetaş'a süreci sorduğumda ekspertiz onayı bekliyoruz diye 2 hafta beni beklettiklerini, teslim süreci için tarih istediğimde onu öngöremeyiz bunun sigorta onayı da var ne zaman gelir bilemeyiz dediklerini, onlardan doğru bilgiye ulaşmamış olduğumu söylediğimde. Bana gayet çirkin bir üslupla sürekli sözümü keserek, bana bunları anlatmayın, ben bilemem siz doğru mu söylüyorsunuz yalan mı söylüyorsunuz bize onay maili gelir biz en fazla yarım saat içinde bildirim yaparız dedi. Birincisi ben neden senin sözüne İtimat edeyim yarım saat içinde dönüş yapıyorum diyorsunuz ben bilemem kendi mantığı ile baktığımda, ikincisi bu tavırdan dolayı süreç içinde sigorta ile yetkili servis arasındaki iletişimi benim çabalarıma bırakmalarından dolayı bir daha asla Axa Sigorta ile çalışmayı düşünmüyorum. Kurumsal firmasınız diye güvenerek sözleşme yaptığımız firma olarak sizi temsil eden çalışanınız müşteriyi dinleme zahmetinde bile bulunmayıp, bir de yalancı diye ithamda bulunup müşteriye kötü bir deneyim yaşatıyor. Her şeye biz onların işleyişine karışamayız biz bilemeyiz vs diye yanıt veriyor. Tamam bilemezsin ama müşteri sana Axa Sigorta geri bildirim kaynaklı gecikme olduğunu ifade ettiğini söylediğinde de 1 dakikaya biz sürecimizi size aktaralım öyle bir şey yok ya da ben bir görüşüp durumu anlayarak size bilgi vereyim yardımcı olması yok. Axa Sigorta bu saatten sonra benim için bitmiştir.

25 Aralık 2024 16:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. G tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

26 Aralık 2024 17:28
Serap
Serap
26 Aralık 2024 20:43

Doğru bilgi aktarmıyorsunuz hiçbir parçam yurt dışından gelmedi, hatta servis şanslısınız stokta varmış olmasaydı gelmesi 45-50 gün sürüyor dedi. Yazmak için yazmışsınız bir cevap.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 20:16
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta'nın Değer Kaybı Mağduriyeti

08 Ocak 2025 02:46

08 Ağustos 2023 14:38
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Onarım Onayı Vermeyi Uzatıyor

16 Şubat 2024 11:49
Banu sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 19:06