Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sağlık Sigortası Provizyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

29 Kasım 2024 12:39

Yıllardır ailece Axa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyoruz. 29.11.2024 tarihli muayenemde endoskopi ve kolonoskopi istendi sanki muayene harici bir işlemmiş ben tekrar doktora gitmişim gibi provizyon verilmiyor. 12.000 TL gibi bir masraf çıkıyor dolayısıyla. Hastaneden böyle olmayacağı kendilerinin yatarak tedavi olarak girdikleri ki işlemlerimin yatarak yapılan işlem olduğunu söylüyorlar. Bunları anlatmama rağmen müşteri temsilcisi asla yardımcı olmuyor. Son muayene hakkım olduğu için karşılanmadığı cevabını alıyorum. Son hak ta ek işlemler karşılanmayacak diye bir ibare poliçede göremedim keza. Bu kurumla bir daha asla çalışmayacağız.

29 Kasım 2024 12:56 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Sn. A. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

29 Kasım 2024 17:04
01 Aralık 2024 23:06

Son hakkım olduğu doğrudur. Ancak muayene sonrası istenen tetkikler bunlar. Farklı bir muayene ye gidilmemiş. Keyfi tekrar doktora gitse idim o zaman ödenmemesi doğru olurdu. Ancak son hakta doktorun istediği tetkikleri ödememek sizin keyfi hareketiniz. Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı arayacağım. Herkesi de bilgilendireceğim sizin gibi bir firma ile çalışmamaları konusunda.

Ela sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Provizyon Onayı Sorunu Ve Mağduriyet

tamamlayici-saglik-sigortasinda-provizyon-onayi-sorunu-ve-magduriyet-2.jpg

28 Ağustos 2024 15:40

26 Haziran 2024 09:23
Axa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Axa Sigorta Kanser Teşhisimde Tedavi Masraflarını Karşılamıyor!

Abdülkadir
17 Temmuz 2025 11:13