Axa OYAK Kasko Hasarını Karşılamıyor ve Müşteriyi Mağdur Ediyor

Axa OYAK Kasko Hasarını Karşılamıyor ve Müşteriyi Mağdur Ediyor
Erdoğan
03 Ekim 2024 20:10

Axa OYAK tan Sigorta Yapmak pişmanlıktır. Sıfır aracımıza kasko yaptırdık ama şu anda kasko hasarı karşılamamak için türlü türlü bahaneler sunuyor. Bizim iyi niyetle sorunu çözmeye çalışmamızı bize karşı kullanarak dosyayı 1 ay sonunda olumsuz olarak sonuçlandı. Olay yeri resimleri, kendi çekicilerinin gelip aracı çekmesine rağmen bizim hasarımıza olumsuz sonuçlandırılıyor. Sadece teker parlağı düşüncesi ile lastikçiye aracı getirilmesi sonucunda aracın sadece teker patlağı değil ön takım problem olduğu bilgisini öğrenip aracı servise çekiyoruz. Böyle bir durumda kasko hasarı karşılamıyor 1 aydır da aracın onarımını bekliyoruz. Özetle kasko da Axa Sigorta sınıfta kaldı, konu ile ilgili yetkililer ile görüşme sağlayamadık.

04 Ekim 2024 08:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sn. K. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

04 Ekim 2024 11:35

Sitenize yansıyan başvuru hasar departmanımız ile paylaşılmış olup hasar yetkilimiz tarafından sigortalımız aranarak onay verildiği bilgisi paylaşılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Kasko Ödeme Yapmıyor

Hüseyin
04 Haziran 2024 12:16
Axa Kasko Ödeme Yapmıyor
Hurşit sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 11:34

02 Kasım 2023 12:41

10 Haziran 2025 19:44
Axa Sigorta Sunroof Hasarını Karşılamadı, Mahkemelik Oldum!
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta'da İkame Araç Talebimde Mağdur Edildim, Hizmette Sorun Yaşadım

13 Haziran 2025 18:15