Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Awox TV Donuyor Kumanda Ve TV Tuşları İşlemiyor

27 Ağustos 2024 03:15

Awox b206500s 4K Ultra HD 65inç TV 10 ay oldu alalı. Arada bazen donuyordu fişini çekip biraz bekleyip acıyordum. 5 gün önce de tamamen gitti. TV yi açıyorum 20 saniye olmadan donuyor hiçbir işlem yapmıyor. Kumanda ve TV tuşu iptal. Kendiliğinden kapanıp açılıyor. 5 gündür servisle iletişime geçemedim

27 Ağustos 2024 17:43 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

29 Ağustos 2024 05:53

TV aldım 4 günde ancak gelebildi servis. TV arızalandı 2 günde ancak yetkili servise ulaşabildim vefa yetkili servisi arıyoruz bu hafta Awox hizmet veremiyoruz diyor. Sizi arıyoruz başka bir yetkili servise yönlendiriyorsunuz gözdem teknik servis yarin TV'yi alacağım diyor ses soluk yok insan bir arar gerçi ilk aldığımda kurulum için servis geldiğinde iade edecektik sıfır mal tuz olmuş ve bezle silmişler bazı yerleri tuzlu kalmış Bir Samsung ya da Arçelik gibi olamadınız oradan söylemesini biliyorsunuz şunu arayın bunu arayın ne kolay

Hikmet sonuçtan memnun değil

Awox 65tv İnç Açılışta Awox Logosu Görünüyor Sonra Ses Ve Görüntü Yok.

Hikmet
22 Eylül 2024 11:22

09 Eylül 2024 15:58
Awox TV Renklerin Bozulması Ve Güncelleme Gelmemesi

Awox B205000s TV Ekran Kapanıyor Siyah Oluyor Ama Ses Var!

Muhsin
06 Temmuz 2024 10:09
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
05 Temmuz 2023 05:38