Ramazan sonuçtan çok memnun

Awox Kendi Kendine Açılıp Kapanma

28 Aralık 2024 13:30
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Bu kadar ilgili olacağını düşünmüyordum gerçekten sorun bitince bile tekrar tekrar sorup sorunu takip eden bir firmayı ilk kez görüyorum tekrardan ilginize teşekkürler”
28 Aralık 2024 03:42

1 haftadır bu şekilde TV kendi kendine kapandı açılmıyor sorunun acilen çözülmesini istiyorum hiçbir şey yokken TV izliyorken kapandı durupdururken videodaki gibi ekran gidip geliyor içeriden elektriksel sesler geliyor

31 Aralık 2024 11:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

03 Şubat 2025 15:11

Adem
19 Temmuz 2025 21:07
Berkcan sonuçtan memnun

Awox A2058 Televizyonunun Kaybolan Ayağı İçin Orijinal Parça Talebi

Berkcan
10 Mart 23:31
"Merhabalar 4 yıldız vermemdeki sebep müşteri temsilcisi yaşadığım yerdeki yetkili servise yönlendirdi 3 gün ulaşmaya çalıştım açmadılar yazdım bakmadılar bende temsilciye tekrar yazdım sonra baktılar 2 televizyon ayağı söyleyecektim bana Adana Çukurova yetkili servisi 1300 TL eğer gelip siz alırsanız dedi bende yeriniz nerede dedim siparişle gelir dedi temsilci ile görüştüğümde biz temin edelim isterseniz dedi fabrikadan 240 liraya 2 ayak kargo ücreti 100 toplamda 340 lira ile kapattım sağ olsunlar bu süreçte Awox müşteri temsilcilerine çok teşekkürlerimi iletiyorum Adana Çukurova teknik servisindekiler için ise 240 lira olan ayak ücretine 1300 lira deyip 4 katı para istedikleri için ise onları kınıyorum Adana Çukurova teknik servis ile iletişime hiç geçmeyin müşteri temsilcileri sağ olsunlar çok güzel ilgileniyor😊"
awox-a2058-televizyonunun-kaybolan-ayagi-icin-orijinal-parca-talebi-1.jpg

Ebru
04 Eylül 2025 14:58
Awox A250 Televizyonda Netflix Ve HDMI Arc Sorunları Çözülmüyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Mevsim Teknik Kartal Servisinde Aşırı Ücret Ve Kaba Davranış

Serkan