Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

Awox Kahve Makinesi Sadece Isıtıyor

06 Mayıs 2024 16:26

27 Ağustos 2024 08:27

Şimdi normal şekilde taktım geri yerini. Ve bekleyip görelim. Gördünüz mü? Daha su kaynama noktasına bile gelmedi. İşin ilginç tarafı ne biliyor musunuz? Şu rezistans mı artık ismi neyse. Şu şekilde dışarıda olduğu zaman kahvemiz kaynıyor. Hiçbir sıkıntı yok. Ben şu an su ile deniyorum. Bakın Kaynamaya başladı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Kaynıyor şu anda. Bu şekilde. Hiçbir sıkıntımız yok. Ben düğmeden kapatana kadar bu şekilde kaynıyor.

04 Mayıs 2024 21:58

Kahve makinesi suyu ısıtıp stop 🛑 ediyor. Kahveyi pişirmiyor. Tekirdağ Çorlu'da ikamet etmekteyim. Yetkili servis veya ürün değişimi en kısa zamanda çözüm bulmanızı istiyorum.

08 Mayıs 2024 11:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

08 Mayıs 2024 17:44

Çok hızlı bir şekilde çözüme ulaştılar ayrıca sürekli irtibat kuran müşteri temsilcisi yardımcı olmak için ayrı gayret sarf etti. Teşekkürler...

10 Ağustos 2024 17:33

Bana çok kısa sürede parça temin etme sözü verildi, fakat 10 gündür önce beni arayıp depoda sayım olduğunu sayımdan sonra isi sensörü göndereceklerini söylediler. Maalesef yine verilen sözü tutmadılar. Bundan sonra bedava verseniz de almam hiçbir ürününüzü yazıklar olsun

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Awox Kahve Makinesinde Isıtma Sorunu Ve Garanti Belgesi Yok

20 Ocak 00:43