Osman
26 Nisan 2023 09:33

28.12.2022'de (2) adet Awox marka kettle çaycı ürün aldım sorunumuz ve Awox yetkililerinin ilgilenmediği beni sorunum ile baş başa bıraktığı durumumu anlatıyorum
ürün suda kireç bırakıyor hazır su kullanmamıza rağmen kireç bırakmaya devam etmekte teknik servis mutlu elektronik 'i aradım durumu anlattım onlarda bana teknik servislik bir durum değil deyip başlarından savmak için bir uygulama önerdiler önerdikleri uygulama aynen bu limon tuzu ve limonla 5 defa kaynatın daha sonra bu sorun ortadan kalkar
olmayacağını bile bile yaptım ama söylediklerini yapmış olmama istinaden hala aynı problem devam etmektedir.

Teknik servisi tekrar aramama rağmen sorun giderilmedi dedim bana aynen bu cevabı verdiler ne yapabilirim bizlik bir durum yok dedi teknik servislik duruma girmiyor müşteri hizmetlerini ara şikayet et diye tabirde bulundular. Awox müşteri hizmetlerini aradım iade etmek istedim beni fabrikaya yönlendirdi fabrikanın cep telefon numarasını verdi müşteri hizmetleri ve akabinde aradım fabrikada iade alamayız bu sorun hazır su ve limon tuzu ile çözülür demeye devam ettiler ama sorun hala çözülemedi. Yine denedim ürün hala kireç bırakmaya devam ediyor. Bu ürün kusurlu ürün ya iade alınsın ya da yenileri ile değiştirilip bu mağduriyetim giderilsin.

27 Nisan 2023 14:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
19 Haziran 2025 12:42
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Awox Çay Makinesi 4 Defa Servise Gönderildi, Çözüm Yok, Değişim Talebi

Berkant
19 Şubat 00:50
Fatma sonuçtan memnun

Fatma
24 Nisan 2025 22:47
"Ürünüm 1 hafta içinde tamir edildi müşteri hizmetleri gayet ılımlıydı, ürünü daha yeni teslim aldım 1 2 hafta kullandıktan sonra yorumumu ürünün performansına göre olumlu ya da olumsuz şekilde güncellerim. Teşekkürler..."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Awox Çay Makinesi Su Kaçırıyor Ve Garanti Sorunu

Ömer