Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Awoks TV 1 Ay Oldu Servisten Gelmedi

Awoks TV 1 Ay Oldu Servisten Gelmedi
26 Şubat 2024 22:31

Awoks TV'nin garanti süresi bitmeden ekranda çizgiler belirmeye başladı. Servisi aradığımda hemen ilgilendiler ve televizyonu aldılar. Ancak bir ayı geçmesine rağmen hâlâ geri dönüş yapılmadı. Bu nasıl bir işleyiş? Televizyon bir ihtiyaç ve bu yaşananlar gerçekten saçma. Daha ne kadar beklemem gerekecek? Bir ayı geçti ve hâlâ televizyonsuzum. Lütfen bir çözüm bulun, bu kadar uzaması kabul edilemez.

15 Nisan 2024 15:26

17 ocakta servise verdiğim TV 15 Şubat'ta fabrikaya gönderildi iki ayı geçmesine rahmet hiçbir şey yapılmıyor panel beklemiyor demekten başka bir şey yaptıkları yok 21 iş günü tamir süresidir aylar oldu nerede benim TV bu nasıl sorumsuzluk asla alınmaması gereken ilgisiz bir marka rezilliktenn başka bir şey değil

23 Mart 2024 23:38

Awox TV. Şubat 15 te fabrikaya giriş yapmış 15 günden fazla da serviste bekledi bu nasıl reziz bir is 21 iş günüdür tamir süreci nerede benim televizyonum Tüketici Hakları'na başvurup dava açacağım mecbur muyum ben 1 buçuk ay TV yok evde düzgün iş yapın gönderin TV yi

28 Şubat 2024 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

15 Nisan 2024 15:28

Her seferinde aynı şey hiçbir sonuç yok Şubat'ta şikayette bulundum 15 nisandayız hâlâ aynı nasıl firma bu bu kadar sorumsuz olunmazki

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru

Halime
05 Ocak 2024 09:03

Enes
18 Aralık 2023 19:43
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
12 Ekim 2023 21:58