Autogong İlgisizliği Ve Uzayan Mağduriyet

12 Eylül 2024 12:45

07BDU036 plakalı aracımı sovtaj ihalesinden Autogong adlı firma almış, ana sigorta maalesef bu firmaya ihaleyi vermiş. Firmaya evrakları eksiksiz gönderdik. Hatta çekme belgesini bile biz çıkardık. Önce evrakları inceleyeceğiz dediler. Daha sonra 06.09.2024 tarihinde de dosyayı açtılar. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz. Açmıyorlar, açsa da hep aynı kişi aynı klasik lafları söylüyor. 7 ila 10 iş günü içerisinde sonuçlanacak diyor. Bugün 12.09.2024 ama araç hâlâ ihaleye bile konmamış. Ne ara ihaleye konacak satılacak da paramız ödenecek. Müşteri hizmetlerine zor bela bağlansak aciliyetinizi iletiriz diyorlar ama yalan dolan. Dosya sorumlunuz T... Bey diyor, numara veriyor, yazıyorsunuz ama beyefendinin umurumda değil, cevap bile yazmıyor. Gerek bu platformda gerek Google gibi diğer platformlarda yüzlerce benzer yorum var umurlarında değil. Ben buradan da CİMER, Ticaret Bakanlığı vb. platformlara başvuracağımı da söyleyeyim. Anlaşılan bu firma bahsettiği süre içinde paramızı da ödemeyecek, avukatım aracılığıyla icra davası da açacağım. Bu süre içinde doğan maddi manevi zararlar için tazminat davası da açacağım.

16 Eylül 2024 15:16

Aracımızı sovtaj firması olarak Autogong adlı firma almış. İstenen tüm evrakları eksiksiz olarak hızlı bir biçimde gönderdik. ( trafikten çekme belgesi de dahil) 10 gün önce dosya açıldı. Bugün 7. İş günü. Müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün, ulaştığımızda ise hep aynı şeyi tekrarlıyor. 7 ila 10 iş günü içinde işleminiz tamamlanmış ve ödemeniz yapılmış olacak diyorlar. Bugün 7. İş günü olmuş ama aracın henüz satışa konmadığını, daha yeni satışa konacağını söylüyorlar. Henüz satışa bile konmayan aracımızın ödemesini nasıl olacak da bu süre içinde yapacaklar. Dosya sorunlusu arayacak diyorlar, arayan yok. Mesaj atıyoruz, mesajlara cevap vermiyorlar. Verdikleri yalan, yanlış, yanıltıcı bilgileri kayıt altına alıyorum. 10. İş gününe kadar hâlâ param ödenmemiş olursa avukatım aracılığıyla dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacak ayrıca icra davası açacağım. Şimdiden buradan beyan ediyorum.

16 Eylül 2024 14:47

12 Eylül 2024 13:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın ilgili, Başvurunuz şirketimize ulaşmış ve gerekli incelemenin yapılabilmesi için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. İnceleme süreci tamamlandıktan sonra tarafınız ile iletişime geçilecek ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

16 Eylül 2024 14:49

Kimsenin bir şey incelediği ve bize bilgi verdiği yok. Bugün 7. İş günü. Müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün, ulaştığımızda ise hep aynı şeyi tekrarlıyor. 7 ila 10 iş günü içinde işleminiz tamamlanmış ve ödemeniz yapılmış olacak diyorlar. Bugün 7. İş günü olmuş ama aracın henüz satışa konmadığını, daha yeni satışa konacağını söylüyorlar. Henüz satışa bile konmayan aracımızın ödemesini nasıl olacak da bu süre içinde yapacaklar. Dosya sorunlusu arayacak diyorlar, arayan yok. Mesaj atıyoruz, mesajlara cevap vermiyorlar. Verdikleri yalan, yanlış, yanıltıcı bilgileri kayıt altına alıyorum. 10. İş gününe kadar hâlâ param ödenmemiş olursa avukatım aracılığıyla dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacak ayrıca icra davası açacağım. Şimdiden buradan beyan ediyorum.

Yorumlar (5)

Orhan
Orhan

Poliçe değerini verdiler mi bende bu ana sigortadan sıkıntılarım var

Muhammet

Hemen hemen verdiler. Bana göre piyasasının 30-40 bin altında verdiler, itiraz etmedik süreç daha da uzamasın diye. 40 günden fazla sürdü süreç.

Gözde

Umarım bizde çok mağdur olmayız ve yatırırlar parayı gerçekten Allah düşürmesin ellerine.

Sorunu çözebildiler mi?

Muhammet

10. İş gününde paramızı verdiler. Ama araç satılmış mıydı, hayır, satışa koydular mı hayır. Ben 10. Günde parasını alabilen ve kendini şanslı sayanlardanım. Zaten yatmasa dava açacaktım. Aracı satıp satmamaları bizim problemimiz değil. Yasal süre içinde parayı vermek zorundalar. Biz zaten vekaleti vermişiz, ister satsın, ister yaksın, ister bedavaya versin birine, bize ne. Biz her hakkını vermişiz aracın. Parayı almak için satılmasını beklemek diye bir zorunluluk yok.

Aracım Satıldı, Ödemem Yapılmadı Mağduriyetim Devam Ediyor

Edanur