Sumeyra sonuçtan çok memnun

İhlas Aqua Clean Max Süpürgemin Servis Sonrası Sorunları

12 Kasım 2024 08:30
Sumeyra'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine firma ücretsiz bir şekilde evden alıp gerekli bakımları yapıp geri getirdi garanti sürecindeydi makinem zaten ilgilendikleri için teşekkür ederim size.”

Defalarca beni arayıp İhlas Aqua Clean Max süpürgemi temizlemek istediklerini söylediler. İhtiyacım yok dediğim halde ısrar ettiler. Ben de kabul ettim ama süpürgem gitti, bozulup geldi. Su püskürtmüyor ve motoru boğuk ses çıkarıyor. Aynı gün belki 10 defa aradım, cevap vermediler. İki hafta sonra tekrar aradım, bunun için anlattım, çözüm için bana döneceklerdi, dönmediler. Süpürgem çalışıyordu ya değiştirdiler ya da tecrübesiz elemanlar bozdu. Üstelik temizlik falan da bahane, parçaların hiçbiri temizlenmemişti. Motor kısmı işlem görmüş, o da nasıl bir işlem bilemiyorum. Bir aydan fazla oldu. Süpürgeyi kullanmam lazım, kullanamıyorum. İnsanları bu şekilde mağdur etmek etik değil.

12 Kasım 2024 08:51 (Şikayetten 21 dakika sonra)
Sumeyra
Sumeyra
04 Aralık 2024 17:58

Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Clean Max Aura Süpürge Beklenenden Kısa Sürede Bozuldu

25 Eylül 2025 14:27
Rahel sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Aura Cleanmax: Hayal Kırıklığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

18 Nisan 2025 17:26
İhlas Aura Cleanmax: Hayal Kırıklığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Servisinde Bakım Sonrası Sorunlar

16 Şubat 2025 01:23