İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Temizlik Robotu Cayma Hakkı Ve İade Süreci

24 Şubat 2024 22:54

14/02/2024 tarihinde aldığım Aura Cleanmax temizlik robotunu sadece tanıtım amaçlı satış temsilcisi açtı. Sorunu her iki tarafa anlatmama rağmen. İlk satış temsilcisi ve İhlas Pazarlama'ya cayma hakkımı bildirmeme rağmen dönüş yapılmadı. İade kaydı oluşturduklarını ve en kısa sürede yardımcı olacaklarını söylemelerine rağmen hiçbir gelişme olmadı. Bu konuyla ilgili yardımcı olunursa memnun olurum.

27 Şubat 2024 00:50

İki gündür şikayet yayımlanmış Defalarda müşteri hizmetleri aramama rağmen hiçbir geri dönüş yok Hakem Heyeti'ne başvuracağım

05 Mart 2024 09:18 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

10 Mart 2024 12:39

Müşterilerinize. Ne kadar değer verdiğiniz 26 gündür defalarca tarafınıza sorunu bildirmeme rağmen geri dönüş sağlamadığınızdan belli Sizin markada şu olay var ürünü satana kadar her şey

Cemila

Yazık insanlara günah biraz insaf bizim insanlarımıza yakışmaz bu

Cemila

Merhaba ben iki hafta önce İhlas Aura Cleanmax rose temizlik robotunu tanıtıma geldiler ve bize 42 000 TL'ye sattılar senet imzalattılar 3 bin TL Nakit vardık 3 bin tl karttan gönderdik ve nisandan başlatacaklar ödemelere, gelen kişiler kadın ve erkekti temizlik yapıp gösterdiler benim küçük kızım sağlık sorunu olduğu yürümediği için sürekli yerde olduğu için tanıtım yaparken halıların kirliliğini kızımızın kirli halılarda nefes aldığını işte ciğerlerimizin nasıl etkilendiğinin anlattılar bizde haliyle kızımızın sağlığını düşünerek aldık, meğersem çok pahalıya satmışlar bize araştırdım sordum Tüketici Hakları'na şikayet etmek gerekiyorsa oraya şikayet edeceğim süpürgeye gelelim süpürgenin günlük kullanım başlığı hiç iyi değil halımı süpüremiyorum sadece büyük başlıkları güzel ama o başlıkla parkelerimi süpüremiyorum, hiç memnun kalmadım ve bu makineyi iade etmek istiyorum ve paramıda imzaladığım senetleri de geri almak istiyorum, ilgili makamlara sesleniyorum İhlas ismine yakışmadı bu

Cayma Hakkım Kullanılmadı, Ürün İadesi Yapılmıyor!

25 Eylül 2025 21:51
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 10:42

Hamdullah