Erol sonuçtan hiç memnun değil

Cleanmax Temizlik Robotu Tekeri Kırıldı

12 Eylül 2024 12:27

İhlas Cleanmax temizlik robotunu Mayıs 2024 tarihinde aldık. İkinci kullanımda herhangi bir zorlanma olmadan tekeri kırıldı. Belki de aldığımızda çatlaktı. Servise götürdüm, değişim yapıldı ve benden ücret istendi. Daha alalı 2 ay olduğunu, neden ücret alıyorsunuz? Başka markalarda bu durum garanti kapsamında değiştirildiğini söyledim. Bana fabrika böyle diyor dediler... Müşteri temsilcisini aradım, dalga geçer gibi kayıt açtılar fakat hiçbir şekilde aramadılar... Ürünü satarken bizden bu ürünü satabilmek için tavsiye edebileceğimiz arkadaşlarımızın telefon numarasını istiyorlar. Malını sattıktan sonra arkasını dönen bir firma için dostlarımın mağdur olmasını istemem, başkalarına da tavsiye etmeyeceğim.

19 Eylül 2024 13:16 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

01 Mayıs 2024 18:56
İhlas Cleanmax Sağlam Ürünü Bozup Getirdiler
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 13:14
Uzun Süreli Garanti Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 00:52
Aura Cleanmax Yetersiz Müşteri İlişkileri
Aura Cleanmax Yetersiz Müşteri İlişkileri
Seher sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Firması Aura Cleanmax Temizlik Robotu Devir Düşmesi

03 Ekim 2023 15:34