Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti Ve Yüksek Masraflar

05 Aralık 2024 14:46

34DNY25 plakalı 2018 model Audi A4 marka aracımı, ön takımdan gelen ses ve vites geçişlerindeki sarsıntı nedeniyle Doğuş Oto Kartal Yetkili Servisi'ne bıraktım.
Aracımın ön takımdan gelen ses ile ilgili ve vites geçişleriyle ilgili tarafıma 103.400 TL bir masraf çıkartıldı. Kendileriyle görüştüğümde, ön takımın kullanıcı hatası olabileceğini fakat volan değişiminin kullanıcı ile alakalı olmadığını, kullanıcının buna herhangi bir müdahalede zaten bulunamayacağını ilettim.
Ayrıca insanlar, 2018 model aracını yetkili servise sokmasının sebebi, bu gibi durumlarda iyi niyet garantisinin devam etmesi ve şanzıman ve motor arızalarının iyi niyet garantisine girmesi içindir (dışarıda 5000 TL yapılan bakım ücretlerini yetkili serviste 15-20 bin TL bandında yaptırıyorlar).
Aracımın iyi niyet garantisine girmeyeceğini ve 5 yılı tamamladığını söylediler. O zaman 5 yılı geçen araçların hiçbirini yetkili servise sokmanın bir anlamı söz konusu değil. Bu yorumu okuyan arkadaşlara sesleniyorum; ciddi şekilde mağdur oluyorsunuz, yetkili servislere para ödemeyin. Boşuna araçlarınızı dışarıdaki Audi özel servislere götürün, zaten araçlarının arkasında durmuyorlar. Mağduriyetimle alakalı kesinlikle hakkımı yasal yollardan arayacağım.

09 Aralık 2024 15:06

Doğuş Oto Merkezden tarafıma telefon açılarak, Motor veya şanzıman arızalarının iyi niyet garantisine girmeyeceğini söylediler.

Audi Arızaların Giderilememesi ve Haksız Ücret Talebi

Ugur
14 Temmuz 2023 23:34

Audi De Garantiden Parça Değiştirme Eziyeti

Ümit
16 Eylül 2024 13:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Yapılan Bakımda Fahiş İşçilik Ücretiyle Karşılaştım

Ahmet
22 Ekim 2025 12:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Audi Araç Hasarlarının Tamiri İle İlgili Hizmet Şikayeti

01 Kasım 2023 22:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bakımda Sorunlar Çözülmedi, Uzun Bekleme Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Yaşadım

11 Ekim 2025 22:31