Audi Tekrarlayan Sunroof Sorunu Ve Ücretli İşçilik Mağduriyeti

Serhat
20 Kasım 2024 23:48

2023 10. Ayda Doğuş otoda Audi a5 aracımın komple tavanı sökülüp hatalı montajı düzeltilip temizlik/bakımı yapıldıktan sonra tavan kısmı tekrar takılarak çukur ve kasislerden geçerken tavandan gelen ses (gıcırtı) problemi çözülmüştü ancak tekrardan ses geldiğini fark ettim aylar sonra. Dün (20.11.2024) Doğuş Oto Ankara yetkili servisine götürdüğümde tekrardan usta tarafından problem gözlemlendi. Tavandaki sunroof un tekrardan sökülerek temizlik ve bakımının (yağlanma vs) yapılması gerektiğini söyledi.

Bunun için hem sunroof sökülüp takılması hem de temizlik bakım için 1-2 saatlik işçilik ücreti yansıyacağı söylendi. Neden daha önceden aracıma yapılan işlem sonucu tekrarlayan problem için ücret ödemek zorunda kalıyorum ki? Hem daha önceden günlerce serviste kalan aracıma yapılan işlemden dolayı ikinci defa mağduriyet yaşıyorum hem de telafi edilmesi gerekirken neden işçilik ücreti ödemem gerekiyor.

Anlamış değilim. Doğuş Oto gibi kurumsal bir firmanın yaptığı işleme verdikleri garantinin karşılığı bu olmamalı. Müşteri memnuniyetinin bu şekilde yansıması hayret ettirdi açıkçası böyle olacağını bilsem aracımı yetkili serviste değil dışarıda yaptırırdım herhalde. Mümkünse mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesi hususunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

20 Kasım 2024 23:21

2023 10. Ayda Doğuş Otoda Audi A5 aracımın komple tavanı sökülüp hatalı montajı düzeltilip temizlik/bakımı yapıldıktan sonra tavan kısmı tekrar takılarak çukur ve kasislerden geçerken tavandan gelen ses (gıcırtı) problemi çözülmüştü ancak tekrardan ses geldiğini fark ettim aylar sonra. Dün Doğuş Oto Ankara yetkili servisine götürdüğümde tekrardan usta tarafından problem gözlemlendi. Tavandaki sunroof un tekrardan sökülerek temizlik ve bakımının (yağlanma vs) yapılması gerektiğini söyledi. Bunun için hem sunroof sökülüp takılması hem de temizlik bakım için 1-2 saatlik işçilik ücreti yansıyacağı söylendi. Neden daha önceden aracıma yapılan işlem sonucu tekrarlayan problem için ücret ödemek zorunda kalıyorum ki? Hem daha önceden günlerce serviste kalan aracıma yapılan işlemden dolayı ikinci defa mağduriyet yaşıyorum hem de telafi edilmesi gerekirken neden işçilik ücreti ödemem gerekiyor anlamış değilim. Doğuş Oto gibi kurumsal bir firmanın yaptığı işleme verdikleri garantinin karşılığı bu olmamalı. Müşteri memnuniyetinin bu şekilde yansıması hayret ettirdi açıkçası böyle olacağını bilsem aracımı yetkili serviste değil dışarıda yaptırırdım herhalde. Mümkünse mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesi hususunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum

Ramazan
16 Kasım 2024 16:44

Ankara Audi Servis Deneyimi

Murat
24 Temmuz 2024 18:44
Ankara Audi Servis Deneyimi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Audi Otomobil Servisinde Yaşanan İkame Araç Sorunu

23 Kasım 2023 19:59