AtlantisNet Atlantis Net Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

AtlantisNet Atlantis Net Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum
27 Eylül 2024 11:02

Poyraz Wi-Fi'nin kapanması sonucunda onların önerisiyle Atlantisnet'e geçiş yaptım ama dört gündür internetim yok, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, WhatsApp destek hattı bana bir çözüm yolu sunmuyor, kendi uygulamasından destek talebi oluşturdum 'işlemde' diyor ama yine bir çözüm yolu yok. Dört gündür kafayı yeme noktasına geldim.

28 Eylül 2024 20:52

Artık gerçekten çıldırmak üzereyim, dün gelen internetim bugün yeniden kesildi, sebebi ise kimlik bilgilerimi yüklemediğim içindi. Kimlik bilgilerimi yükledim ama kaç saat geçti ama hala internetim yok. Müşteri temsilcisine her zamanki gibi yine ulaşamıyorum, destek talebi oluşturdum 'işlemde' diyor ama tık yok, ben öğrenciyim ve uzaktan görmem gereken derslerim var internetimi bağlamak için hala neyi bekliyorsunuz gerçekten bu firmaya geçtiğime bin pişman oldum ve şikayetçiyim.

28 Eylül 2024 14:01

Dün Atlantisnet tarafından internetim sağlandı, bugün bir saat önceye kadar hiçbir problem yokken internetim tekrar kesildi müşteri temsilcisine ulaşabilirsem internetimin neden kesildiğini anlayabileceğim ama müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum bu firmadan şikayetçiyim böyle bir şey olamaz.

27 Eylül 2024 11:12 (Şikayetten 10 dakika sonra)
Ecem
Ecem
29 Eylül 2024 11:58

Hayır geri dönüş sağlamıyorsunuz, internetimi kestiniz açmıyorsunuz gerçekten sizden şikayetçi olacağım

Serdar sonucu yetersiz buldu

18 Şubat 2025 15:51
Atlantis Net İle İnternet Kesintisi Ve Yetersiz Destek
Atlantis Net İle İnternet Kesintisi Ve Yetersiz Destek
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 23:00
AtlantisNet Atlantis Wi-Fi İle Bağlantı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

İbrahim
04 Ekim 2024 17:35