Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

Atiker LPG 1.4 TSİ Sorunu

13 Haziran 2023 21:56

Atiker 1.4 TSİ 2013 model araç ilk çalıştırmada LPG ye geçinceye kadar rolanti dalgalanması por por sesli yapıyor. 2 yıla yakın bu problemin çözümü için uğraştım ama sonuç alamadım. Geçici olarak 50 km benzinle kullandığımda bu sorun 100km sonra tekrar devam ediyor.
Yapılan işlemler
LPG enjektörleri ve regülatör değişti.
Boğaz kelebeği temizlendi.
Buji değişti. Sonu yine aynı.
Türkiye'de meşhur bir LPG firması bu sorunun afr ayarı yapılması gerektiğini söyledi. Yaptırmadım. Sorun halen devam ediyor.
Sayın Atiker yetkilileri Bu LPG kiti uygun değilse yazılımı sıkıntılı ise bu kiti TSİ araçlara neden tavsiye ediyorsunuz. Sorunum devam ediyor.

14 Haziran 2023 08:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Yetkili, Gerekli bilgilendirmeler E-mail yolu ile yapılmıştır. Saygılarımızla, Atiker Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2023 22:59

Sadece telefonla aradılar. En yakın servise gidin diye. Gittim. Benzin enjektörü temizleyin diyor. Bu araçta benzinle 50 km kadar gidince hiçbir sorun yok. Ama LPG haritasından mı yazılım mı. Halen çözüm yok. Garanti bitti. İlk şikayeti yazdığımda garanti devam ediyordu. Atiker yerli ve milli ama olmuyor. Buradan bir Konyalı olarak Atiker markasına hiç yakıştıramadım.

19 Ekim 2023 23:01

Ayrıca Konya Sıtkı usta Atiker bayii konuyu detaylı biliyor. Ama çözüm yok.

19 Ekim 2023 23:04

Bu hatayı montaj yapıldığı gün fark ettik. Ama Konya merkeze 130 km uzakta olduğumdan 1 ay sonra montajı yapan Sıtkı usta ayar vs yaptı. Çözüm maalesef.

23 Ekim 2023 14:43

Ahmet
17 Eylül 2023 23:18
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Atiker LPG Sistemi Ve Bayi İlgisizliği

12 Ocak 23:09

Bıldırcın
26 Nisan 2024 00:37
Atiker LPG Kiti Pişmanlığı!
Atiker LPG Kiti Pişmanlığı!
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Prins Motor Soğukken İlk Çalıştırmada Rölanti Dalgalanması Sorunu

Ertuğrul
11 Eylül 2024 18:04
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Atiker LPG Sistemi Sorunu: Araç Benzine Geçiş Yapıyor

Taşkın