Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Prins Motor Soğukken İlk Çalıştırmada Rölanti Dalgalanması Sorunu

Ertuğrul
11 Eylül 2024 18:04

2012 model Tiguan 1.4 TSİ aracımda, sabahları ilk çalıştırmada tüpte rölanti dalgalanması sorunu yaşıyorum. Aracı servise götürdüğümde, sorunun buji, bobin, enjektör veya benzin pompasından kaynaklanabileceği söylendi. Bu parçaların tamamı değiştirilmesine rağmen sorun devam etti. Daha sonra fark ettim ki, aracı benzinde kullandığımda herhangi bir rölanti sorunu yaşamıyorum. Ancak tüp ile kullanımda, özellikle motor soğukken ilk çalıştırmada sürekli olarak rölanti düzensizliği meydana geliyor. Tüp sistemi içinde enjektör ve regülatör değişimleri de yapıldı, ancak problem çözülmedi. Bu durumun yazılımsal bir problemden kaynaklanabileceğini düşünüyorum, fakat şimdiye kadar herhangi bir çözüm sağlanamadı.

12 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

LPG Sistemi Sorunlarıyla Boğuşan Opel Astra Sahibi

Selim
07 Kasım 2024 22:01
Mehmet sonuçtan çok memnun

BRC LPG Tekleme, Gaz Yememe, Gaz Kesme Arızası. Çözüm Bulunamadı!

16 Eylül 2023 20:57
"Öncelikle 2A Mühendislik Ahmet bey'e ve Malatya Kent Otogaz Abdurrahman bey'e ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. Aracımın elektronik kontrol ünitesi ecu değişimi yapıldı ve tüm sorunlardan kurtulmuş oldum çok şükür aracımı LPG'de aktif olarak kullanabiliyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem imkanlar dahilinde ilk önce ecu kontrolü yaptırmanız. Deneme yanılma yöntemi ile çözüm sunan vasıfsız ustaların eline düşmeyin gereksiz masrafa girmeyin. Teşekkürler."

Atiker LPG Regülatörü Sorunları

Tuncay
27 Ocak 2025 13:55
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 14:17
LPG Sistemi Sorunu: Çözüm Bulunamayan 9 Aylık Kabus
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Atiker LPG Sistemi Sorunu: Araç Benzine Geçiş Yapıyor

Taşkın