28 Aralık 2023 11:18

10.12.2023 tarihinde Atasun Optik sitesinden online olarak 2 adet gözlük siparişi verdim. Gözlüklerden biri Mustang marka MU1683 güneş gözlüğüydü. Kargom evime ulaştığında, Mustang marka gözlüğün başka bir model olduğunu ve kusurlu olarak gönderildiğini fark ettim. Gözlükleri Yurtiçi Kargo aracılığıyla iade ettim. Ancak Atasun Optik, iadeleri aldıktan sonra yanlış gözlük gönderdiğimi iddia etti. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Paramın iadesini ya da doğru gözlüğün gönderilmesini bekliyorum.

28 Aralık 2023 11:45 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Ocak 2024 18:07

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

04 Ocak 2024 19:03

Aranmadım yanlış bilgi

08 Ocak 2024 18:30

Atasun Optik hem yanlış gözlük gönderiyor hem de iade edildiğinde kabul etmiyor kamera kayıtları depoda kontrol edildiğinde doğru gönderim yaptığını söylüyor, üzerine şişe dönüş sağladık diyerek yanlış bildirim yapıyorsunuz

08 Ocak 2024 18:33
Atasun Optik Yanlış Ve Kusurlu Gözlük Gönderimi!

Gönderim yaptıkları yanlış ve hatalı gözlük

13 Mart 2024 12:59

Atasun Optik'te Gözlük İadesi Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Mağaza Desteği Sorunu

25 Haziran 11:59
atasun-optikte-gozluk-iadesi-surecinde-yasanan-gecikme-ve-magaza-destegi-sorunu-2.pdf
atasun-optikte-gozluk-iadesi-surecinde-yasanan-gecikme-ve-magaza-destegi-sorunu-1.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 10:22
Ece sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 23:20
TrustBuy Güven Skoru