Atasun Optik Çalışan Sayısı Az Olduğu İçin Müşteriyle İlgilenilmiyor

Atasun Optik Çalışan Sayısı Az Olduğu İçin Müşteriyle İlgilenilmiyor
26 Eylül 2024 08:03

Eşimle Nata Vega AVM içerisindeki Atasun Optik mağazasına gittik. Daha önce eşimin gözlükleri, benim gözlüklerim ve güneş gözlüklerimiz için de Atasun Optik'i seçmiştik. Ancak bu defa alışverişimizden mutlu ayrılmadık. Mağazada biri part, diğeri sabit sadece 2 personel vardı. Part olan zaten hiçbir işi tek başına yapamıyor, diğerinden yardım bekliyordu. Biz de bizimle ilgilenilmesini bekliyorduk. Neyse, biz keyfimizce onu tak, bunu çıkart gözlüğümüzü seçtik. Birkaç kez başka müşterilerin alışverişinde araya girerek ancak yardım alabildik. En son seçtik gözlüğümü, aldık ancak gerçekten bırakıp çıkmama ramak kalmıştı. Böyle bir saçmalık olamaz. Kocaman mağazada nasıl eleman olmaz? İşten çıkanlar olmuş olabilir, sayı eksik kalmış olabilir ancak tam da böyle süreçlerde yöneticilerin hızlı çözüm sunması önemli ve belli ki bir yerlerde aksaklık var. Mağaza çalışanı M**** Hanım o yoğunluğun içinde hala güler yüzlü ve ilgilenemediği için mahcuptu, kaç kez özür diledi. Kusura bakmayın sizinle ilgilenemedik diye. Bir an önce mağazadaki eleman sayısı arttırılmalı, bu böyle olmaz ne yazık ki.

26 Eylül 2024 09:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

26 Eylül 2024 14:21

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Evrim
Evrim
28 Eylül 2024 07:17

Evet bana konuyla ilgili dönüş yapılıp buradaki şikayetimi kaldırmam istendi ve ben de alışveriş sırasında alamadığım bir hizmetin karşılığı ve telafisi olarak eski çerçeveme ait camlarım yenilenmesini talep ettim. Ancak asla yardımcı olmadılar.

Ahmet sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2025 18:07
"Mağaza personeli hariç. Müşteri temsilcilerine ve Atasun a teşekkür ederim"
Bayram sonuçtan memnun

25 Temmuz 2024 21:27

15 Mayıs 2024 20:37
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cevahir AVM Atasun Mağazasında Yetersiz İlgi Ve Yardımcı Olmayan Personel

25 Mayıs 2025 02:57