Asimetrik Gözlük Çilesi Ve İade Sorunu

06 Kasım 2024 18:55

Mardian Mall Atasun Optik'ten aldığım numaralı gözlüğün çerçevesi asimetrik ve yamuk çıktı. Üretim hatası vardı. Mağazayı aradım ve geri gönderdim. Yenisini göndereceklerini söylediler ve bugün 06.11.2024 tarihinde 20dk önce yenisini gönderdiler ve aynı hatalı gözlük çıktı. Hemen aradım tekrar ve iadenin söz konusu olmadığı sadece değişim yapılabildiği söyleniyor. Beni mağazaya bekliyorlar. Ben Mardin'de yaşamıyorum ve kısa bir süre içinde gidebilmem de mümkün değil. Ürünün kusurlu olduğunu kabul ettikleri halde 2. Defa da yine kusurlu ürünü gönderdiler. Bu durumu kabul etmiyorum ve para iadesi talep ediyorum.

23 Aralık 2024 17:07

Atasun Optik mağduriyeti. Bir daha asla alışveriş yapmam. Yaşadığım sorunu müşteri hizmetleriyle görüştüm ve mağazaya iletilen bilgi çok farklı. Defalarca mağdur ettiler. İtibarınız sıfır. 1 müşteri kaybetsek ne olur diye düşünebilirsiniz ancak kurumsal olarak yarattığınız mağduriyet çok çirkince.

07 Kasım 2024 09:20 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Kasım 2024 15:29

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Kasım 2024 16:36

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Bora sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 21:50
"Şikayetim çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuldu. Teşekkür ediyorum."
Atasun Optik Süresinde Olmasına Rağmen İade Almadı.
Atasun Optik Süresinde Olmasına Rağmen İade Almadı.

21 Mayıs 2025 16:26
Abdul sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Demek Mağduriyet Demek!

24 Mart 2024 11:15
Atasun Optik Demek Mağduriyet Demek!
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 14:39

12 Ocak 2024 14:52