Atasay Kuyumculuk Forum İstanbul Alışveriş Merkezi

09 Ocak 2024 15:11

Bundan 5 ay önce Forum İstanbul Atasay kuyumculuktan zar zor biriktirdiğim çeyrek ve yarım altınlarımla yatırım amaçlı olarak bir bilezik almak istedim. Çalışanlardan biri benimle ilgilendi bana bir bilezik gösterdi benim de hoşuma gitti yatırım amaçlı aldığımı, ileri ki zamanlarda kar elde edip etmeyeceğimi, bana getirisi olup olmayacağını üstüne basa basa sordum. Çalışan bayan da bana uzun vadede hiçbir kaybımın olmayacağını, zaman geçtikçe aldığım bileziğin değerleneceğini söyledi. Bileziği 49.000 TL'ye aldım. 5 ay sonra tekrar aynı yere gidip bileziğin değerini öğrenmek istedim. Bana 42.000 TL dediler. Anlayacağınız bana yalan söylendi. Aldığım bilezik 5 ay sonra bırakın değer kazanmayı giderek değer kaybetmiş. Bundan sonra Atasay'ın kapısının önünden bile geçmeyiniz.

09 Ocak 2024 15:17 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

09 Ocak 2024 17:25

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Atasay'dan Alışverişte Hayal Kırıklığı

28 Ocak 2025 18:53
Atasay'dan Alışverişte Hayal Kırıklığı

06 Temmuz 2023 16:15
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 12:51
Atasay Marmara Forumdan Aldığım Pırlanta Yüzük
Seda sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 13:33
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Fiyatlandırma Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Nisan 2025 17:29