Talat
30 Temmuz 2024 01:26

Asics Türkiye sitesinde numara kalmaması nedeniyle site beni otomatikman Amerika Asics Outlet sitesine yönlendirip buradan beğendiğim boks ayakkabısının 20 Şubat'ta ödemesini yapıp sipariş verdiğimi zannettim! O kadar gerçekçi ki çok dikkat eden biri olmama rağmen maalesef yanıltıldım. İlk başta gemi ile geleceğini, bunun için uzun sürebileceğini ve kopya sahte sistemlerinde mailinize ürün ile ilgili tarih, nerede, ne yapılıyor falan gibi detaylı bilgilerle sizi oyalıyorlar. Geçen zamana baktığınızda bu kadar da sürmez deyip acaba demeye başlıyorsunuz! Ki burada anlıyorsunuz
sahte siteden alışveriş yaptığınızı. Ardından konu ile ilgili yurt dışını aradığımda Asics Türkiye distribütörünün yardımcı olacağını belirttiler. Üzerine m****************@marlinspor.com.tr'yi arayıp durumu izah ettiğimde yurt dışından alınan ürünler için çok kısa bir yanıtla yardımcı olamayacaklarını söylediler. Asics Türkiye Distribütörü, madem yardımcı olmuyorsunuz bu sahte siteden sizin hiç mi haberiniz yok bu nasıl bir kurumsallıktır, anlayıştır? Kontrol ederseniz 16 Temmuz da şikayetimi oluşturmuşum, baktım en ufak bir ilgi yok. İlgileneceğiz falan hikayeden bir gönderi yapıştırmışlar o kadar! Siteden bu şekilde sipariş verecek olan varsa kandırılan tüketicileri görebilirsiniz. Yazışma ve görselleri de ekledim.

30 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
16 Temmuz 2024 01:04
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
25 Ağustos 2023 13:51
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
21 Ekim 2023 21:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Asics'ten Israrlı Defolu Ayakkabı Gönderimi & Kötü Müşteri Hizmetleri

23 Ocak 2024 11:39