Demet sonuçtan hiç memnun değil

Arya Güzellik Merkezi İzmir İzmir'deki Klinikte Yaşanan Olumsuz Deneyim

19 Eylül 2024 11:11

İzmir Buca Şirinyer bölgesinde bulunan Arya Klinik adlı merkezde lazere yazıldım, çekmediğim çile kalmadı. Sadece para peşindeler. Reglim, gelemem diyorum, parayı gönder gelme diyorlar, yoksa seansını yakarız diyorlar. Girmeyeceğim seansın neden parasını vereyim diyorum, anlamıyorlar. Asla müşteri memnuniyeti yok. Daha önce de lazer epilasyon yaptırdım ama buradan asla sonuç alamıyorum. Son derece olumsuz bir yer.

Eda
Eda

Arya clinik Karşıyaka şube 12 seans bitiş garantili lazer gittim Eylül bitti Ekim klar geriye çıktı bana eğer sorun yaşarsam ücretsiz yapacağını söyleyen arkadaşlar işten ayrılmış elimde sözleşmem var 12 seans 4500 encilt bakımı aldım 6 seans yapıldı üstelik 2 3 kez fazla para çeken stajyerler falan lar yani şimdi kim yardımcı olacak bana

Berivan
Berivan

Demet hanım merhaba Öncelikle şikayetinizi yanlış firmaya atmışsınız. Zaten sizinle temel problemimiz tam olarak bu iletişim kuramamak. Daha önce işlem aldığınızı iddia ediyorsunuz umarım o işletmeye de aynı sıkıntıları yaşatmamışsınız. Bizim firma olarak size karşı sorumluluğumuz sağlıklı hizmet almanızı sağlamak. Aldığınız hizmetin karşılığını talep etmek en doğal hakkımız. Kampanya paketinden yararlanıp taksit imkanınından yararlandınız. Taksitleri vaat ettiğiniz tarihlerde ödemeyip bizi mağdur ettiğiniz halde size karşı en ufak saygısızlığımız olmadı. Ancak siz ödeme yaptığınız zaman insanlara eziyet edebileceğinizi düşünüp her defasında saygısızlık yaptınız. Satın alırken İmzaladığınız sözleşmenin 3. Maddesinde "Alıcı randevu taleplerini en geç 7 gün önceden bildirilir ve şirketleri 7 gün içinde uygun olan gün ve saatle mutabakat ile randevu verilir." Her defasında hiçe sayıp seansa bir gün kala bize ve işletmemize hakaretler edip erteleme istediniz. Üzgünüm burası ağdacı değil.

Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Anatolium Estetik Güzellik Merkezi Anatolium Vip Güzellik Salonu'nda Yaşadığım Olumsuz Deneyim

29 Haziran 2024 12:25

12 Eylül 2023 07:44
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Arjin Beauty Center Hiçbir Sonuç Almadım

22 Ağustos 2025 10:20