Talat sonuçtan çok memnun

Talat
04 Ocak 2024 20:48
Talat'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri arayarak ürünün ücretsiz tamir edilmesini sağladı. Teşekkürler.”

Normal kullanımdan dolayı mutfak bataryamın boru kısmı kırıldı ve elimizde kaldı. Bu ürünü Koçtaş'tan satın aldık. Servise başvurduğumuzda Etimesgut/Ankara'daki Artema yetkili servisi, kırıkların fabrika garantisi kapsamında karşılanmadığını belirtti. Normal kullanım sırasında meydana geldiğini ve neden karşılanmadığını sorduğumda, müşteri hizmetlerini aramamı ve onların ilgileneceğini, ancak aynı cevabı alacağımı söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım ve talebimi ilettim. Bugün geri dönüş yaptılar ve kırıkların garanti kapsamına girmediğini, dolayısıyla onarımın kendim tarafından yaptırılması gerektiğini bildirdiler. Artema'nın 10 yıl garanti sağladığını söyleyerek insanları yanıltmayın. Öyle bir garanti bulunmuyor, bilginiz olsun. Ürüne güvenerek satın alıyorsunuz ancak ürünün arkasında duran yok. Fabrika, ürünün kırılmaz ve bozulmaz olduğunu iddia ediyor ancak kırılırsa ya da bozulursa bunun kullanıcı kaynaklı olduğu ima ediliyor.

04 Ocak 2024 21:00 (Şikayetten 12 dakika sonra)
Talat
16 Mart 2024 10:36

Ahmet
24 Temmuz 2023 10:18
Ozcan sonuçtan hiç memnun değil

Artema 10 Yıl Garanti Süresi Aldatmacası!

Ozcan
24 Eylül 2024 20:44

Artema Mutfak Bataryası Borusu Kırıldı

Murat
09 Ağustos 2023 12:25
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
27 Aralık 2023 19:24
"Ücretsiz montaj ile sorun çözümüne destek olunduğu için teşekkür ederim."
Artema Ayıplı Ürününü Kabul Etmiyor!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 14:50