Ars Beauty & Center Hijyen Ve Uyuşturma Eksikliğiyle Kötü Dudak Dolgusu Deneyimi!

15 Haziran 2024 16:31

Ben Ars Beauty & Center'da dudak dolgumu yaptırdım. 30 Mart tarihinde 1 buçuk CC olarak yaptırdım. Ne bir uyuşturma var ne bir hijyen; iğne yeni açılmadı, yaparken uyuşturulmadı. Sağlık denetimi tarafından denetlenmesi gereken bir yer. Gerekli başvuruları yaptım. 5 dakika içinde ben altında kıvranarak dudak dolgumu yaptı. Hadi bunları geçtim, sonra süreci ise aşırı bir ağrı, sızı ve aşırı şişme olarak devam etti. Normal olduğu söylendi. Morluklar bıyık bölgeme kadar yayıldı ve daha fazlası. Şu an 15 Haziran, 3 buçuk ay gibi bir süreç oldu. Dudak dolgum tamamıyla eridi, topaklanmalar mevcut. Dudak yapım bozuldu, topaklanmalar asla geçmiyor.

Russian Lips Quenn (russianlips.queen) Russian Lips Queen Dudak Dolgusu Bir Buçuk Ayda Eridi

11 Temmuz 2024 03:29
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 17:21

Dudak Dolgusu Kabusu: Hizmet Ve Sonuç Hayal Kırıklığı