Ars Beauty & Center Hijyen Ve Uyuşturma Eksikliğiyle Kötü Dudak Dolgusu Deneyimi!

Zeynep
15 Haziran 2024 16:315.793

Ben Ars Beauty & Center'da dudak dolgumu yaptırdım. 30 Mart tarihinde 1 buçuk CC olarak yaptırdım. Ne bir uyuşturma var ne bir hijyen; iğne yeni açılmadı, yaparken uyuşturulmadı. Sağlık denetimi tarafından denetlenmesi gereken bir yer. Gerekli başvuruları yaptım. 5 dakika içinde ben altında kıvranarak dudak dolgumu yaptı. Hadi bunları geçtim, sonra süreci ise aşırı bir ağrı, sızı ve aşırı şişme olarak devam etti. Normal olduğu söylendi. Morluklar bıyık bölgeme kadar yayıldı ve daha fazlası. Şu an 15 Haziran, 3 buçuk ay gibi bir süreç oldu. Dudak dolgum tamamıyla eridi, topaklanmalar mevcut. Dudak yapım bozuldu, topaklanmalar asla geçmiyor.

1 Destek

Russian Lips Quenn (russianlips.queen) Russian Lips Queen Dudak Dolgusu Bir Buçuk Ayda Eridi

Sema
11 Temmuz 2024 03:299.606

Bir buçuk ay önce bende aynı yere 1cc dudak dolgusu yaptırdım ve şu an hiç yok. İlk yapıldığı zaman gayet güzeldi ama Do...

2 Destek1 Yorum

Dudak Dolgusu Kabusu: Hizmet Ve Sonuç Hayal Kırıklığı

Selin
5 Kasım 2024 19:088.792

Ben dudak dolgusu yaptırdım ve kesinlikle memnun kalmadım. Asla bilgilendirme yapılmadı. Salon sahibi Hivay Hanım ve 1.5...

Uzm. Dr. Dilek Destegül Sorumsuzluğu

Aliye
28 Mart 2024 15:396.082

Ödeme yapılmadı denip herkesin içinde rezil edildim. 1 CC dudak dolgusu yaptırmak için randevumu aldım. Zamanında gittim...