Armut Yanıltıcı Bir Platform!

24 Aralık 2024 08:161.402
Barış
23 Aralık 2024 09:32

Bana hediye verdiği 450 TL Bonus u daha sonra yatırdığım 800 TL bakiyeden sırf iade istedim çok komik ve büyük bir saygısızlık yapmak suretiyle iade istediğim bakiyeden kesilmiştir ve armut.com da kayıtlı olan banka hesabına paran iade edilmiştir diye ameil aldım ama hesabıma gelen 1 kuruş para yok ispat edebilirim

24 Aralık 2024 08:28 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

25 Aralık 2024 16:19

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Erdogan
Benzer Şikayeti Var
12 Mayıs 20:00

İlan geliyor hizmet alan şahsi muhterem Herhangi bir ücret vermediği için ilanı atıyor ve diyor ki arayana bilgi vereceğim diyor 500 küsur tl hadi bir lokma ekmek parası kazancaksin diyorsun gideyim yapayım isini beyefendi telefona bile bakmıyor misal olarak bunu örnek attım aramadım bu şahsi ama bana diyeceği kelime bu çünkü bunu çok yaşadım

16 Eylül 2025 16:30

Adı üstünde kardeş Armut yani düşen armutları topluyor adamlar İstanbul'da yaşayan biri böyle numaraları yer mi içeride 1000 kişi varsa 900 u sahte kullanıcı

İsmail
Benzer Şikayeti Var
26 Ocak 2025 16:04

Ustam sonuna kadar haklisin söylediklerinde. Senin ve benim gibi mağdur olanların şikayetlerini telefonumdaki bütün kayıtlı kişilerle paylaşıyorum ki yaşadığımız mağduriyeti görsünler ve Armut kullanmak isterlerse bizim yaşadıklarımızı görsünler

Armut'ta Teklif Ücretleri Yüksek Ve Geri Dönüş Yok

13 Haziran 08:46323

Yaklaşık son 1–2 aydır Armut uygulamasında teklif verme ücretlerinin aşırı yüksek olmasından dolayı ciddi mağduriyet yaş...

5 Destek

Tümünü Gör
Armut Israrla Arka Arkaya Arama

Armut IsrarlaArka Arkaya Arama

Hikmet
Bir Kadın Olarak Armut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Bir Kadın OlarakArmut’ta Yaşadığım Güvenlik Endişesi

Gözde
İşletmemizin 9 Ay Önce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

İşletmemizin 9 AyÖnce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

Berat
Armut Tuvaletim 170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Armut Tuvaletim170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Tuğçe
Armut Uygulaması Ücreti İade Etmiyor!

Armut UygulamasıÜcreti İade Etmiyor!

Metin
Armut Hizmet Veren Olarak Şikayetçiyim!

Armut HizmetVeren Olarak Şikayetçiyim!

Oğuzhan