Konya Kulesite AVM Frc Armine Şti. Ltd.

Gülşen
27 Şubat 2024 18:44

Merhabalar Armine mağazası; 11.12.2023 tarihi ve 26.02.2024 tarihleri arasında Konya Kulesite AVM de Armine'ye hizmet vermekteydim. 25.02.2024 tarihinde, patronumuz Ü*** B****** beyefendi ile mağaza içerisinde tatsız ve üslupsuz bir şekilde tartışma yaşanmıştır. Tartışma sebebi; hakaret, üzerime yürüme gibi tehdit vari konuşmaları olmuştur. Armine markasında severek ve isteyerek hizmet vermekteydim. Fakat frc sahibi Ü*** B******'un tehdit vari konuşmalarına katlanamayıp bana "eşyalarını al ve çık mağazamdan! " diye konuşmaya başlayıp beni mağazadan kovdu. Temas ve argo konuşmaları olduğu için bende kendimi savunma amaçlı mağazadan ayrılmak zorunda kaldım. Ayrıca diğer çalışan ekip arkadaşlarımızında işten ayrılma sebepleri bundan ibarettir. Mağaza satışı yükseltmek için, görsel, düzen, temizlik ile ilgili fikir sunduğumuzda " ben böyle istiyorum" diyerek mağazada değişime müsaade etmiyordu. Ort gruplarını göstermek ve ön plana almak için fikir sunduğumda " sen bilmiyorsun, zaten z kuşağı olduğun için anlamazsın, bu böyle yapılmaz, olmaz" gibi cümleler kurup bizleri mağazadan soyutluyordu. Bu durum, mağaza satışı ve müşteri memnuniyetini düşürmektedir.
Gereğinin yapılmasını talep ve arz ederim.
İyi günler, kolay gelsin.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Mayıs 2024 16:37

Yasal Hakkımla İade Talebim Reddedildi Mağaza Çalışanları Saygısız Davrandı

Şeyda
25 Ağustos 2025 10:09
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Armine Satıcısının Şoke Edici Yorumu (Konya Kentplaza)

Huseyin
06 Eylül 2023 21:15
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Armine Mağazasında Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İade Sorunları

Sümeyra