Arkas Otomotiv Arkas Gaziemir Arızalı Araç İçin Kapora Alması

30 Kasım 2023 16:415.129

25.11.2023 tarihinde Opel Corsa marka bir aracı görmek için Arkas 2. El Gaziemir şubesine O**** Bey ile görüşmeye gittim. Girer girmez Opel Astra marka bir aracı önerdi. Fiyatı yüksek geldiği için almayı düşündüğüm arabaya bakmak istediğimi söyledim. Opel Corsa aracı beğenmedim ve diğer araçlara baktım. O**** Bey'in en başta gösterdiği araca baktım ve beğendim. O**** Bey'le pazarlık sürecinde krediyle beraber çıkabileceğim fiyatı söyledim. O da eğer kapora verebileceksem müdürüne durumu anlatıp o fiyata indirmeye çalışacağını söyledi. Ekspere sokmadığım bir araç için kapora veremem, eğer eksperden sonra beğenmezsem kaporamı geri alabileceksem kapora da veririm dedim. O kabul etti. O**** Bey müdürüyle görüştü fiyatta anlaştık. Pazartesi ekspere için sözleştik. Bu arada ruhsatı da bulamadı. Pazartesi günü işimden dolayı eksper için gelemeyeceğimi söyledim. En erken çarşamba gelebileceğimi söyledim. Bana 8 tane araç çektik bunun için dedi ama yine de tamam dedi. Gün içerisinde bir arkadaşımı gönderebileceğimi söyledim. Arkadaşım O**** Bey'i bulmuş. Bir süre bekletmişler. Sonra K*** Bey sizi ekspere götürecek demişler. K*** Bey gelmiş ve O**** Bey'le beraber bir yere gitmişler. Arkadaşıma da arabayı göstermemişler. Bir süre ortalıktan kaybolduktan sonra arkadaşıma " siz gidin ekspere göndermeyiz altından yağ geliyor" deyip göndermişler. Sonra bana ilettiler aynı durumu. Zaten K*** Bey ile buluşana kadar arabayı satmak isteyen O**** Bey bir anda satmamak için bayağı direndi. Servise aldık bakıyorlar araca, sorunu kesin belirlensin arayacağım sizi dedi. Gün içinde belli olur dedi. Daha sonra kendisi aramadı. Ben aradığımda da servisten arkadaşlar bakmışlar şanzımandan, motordan, kayışta yağ geliyor dedi. Ben de yine de ekspertize sokmak istiyorum dedim. Ben de bu arızalarla sokalım ekspere başka bir şey çıkmazsa siz zaten bu şekilde satmayacağınızı söylüyorsunuz ya yaptırın alayım ya da fiyattan düşelim ben yaptırayım dedim. Olmaz ama müdürüme sorayım hemen geri döneceğim dedi. Ama geri dönmedi. Akşam eşimle de konuştum almamaya karar verdim. Kapora mı geri istedim ve dilekçe yazmam istendi. Bugün ya da yarın yatacağını iletti ama yatmadı. Arkas hasarlı olduğu bilgisi vermeden bir araca kapora alıyor. Köklü bir şirketten beklemezdim ve bu yüzden arkası tercih ettik. Ayrıca hem hasarlı olduğu bilgisi verilmiyor ve kapora alınıyor. O kadar vakit harcattıktan sonra ve insanlara mahcup ettikten sonra beni üstüne kaporamı da yatırmıyorlar.

1 Destek
30 Kasım 2023 16:54 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, ARKAS OTOMOTİV

Gürkan
4 Aralık 2023 11:08

Sorun çözülmedi. Kapora hala yatırılmadı. Orkun Bey aradı durumu izah etmeye çalıştı. Kendisine de söylediğim gibi anlatılan şeylerde kronolojik hatalar çoktu. Ama genel olarak kendisine de hatalı bilgi verildiği için hatalı işlemler gerçekleşmiş. Fakat, kurum olarak çalışanının arkasında duramayıp, "sen biliyorsun, sen çöz" gibi sorumluluk almaktan uzak tavrı bir daha alışveriş yapılmaması için yeter sebeptir. Hala yatmayan kapora için de ulaşabildiğim her yere şikayet edeceğim.

Arkas Fiyat Performans Düşmanı

Arkas FiyatPerformans Düşmanı