Aris Güzellik Merkezleri Konya Kliniğinde İstenmeyen Kart İşlemleri

11 Temmuz 2024 10:205.397

A*** E*** D**** Konya kliniğinde 210 bin lira mobil bankacılığımdan para çektiler. Gıdı işlemi için gittim 27 bin lira işlem ücreti karşılığında anlaştık. Ancak sonrasında iki tane iş yerinin müdürü olduğunu iddia eden kadın tarafından bir çok farklı işlem paketi almam yönünde taleple karşılaştım. Kredi kartımın bu işlem ücretlerini ödemeye yetmeyeceğini söyledim. Biz bir bakalım dediler. Mobil bankacılığıma girmemi isteyip telefonumu aldılar. Ek hesap limitimi 130 bin, kredi kartı limitimi de 80 bine çıkartıp toplamda 210 bin liralık işlem yapıp parayı da kendi hesaplarına attıktan sonra telefonumu verdiler. Ben hesaplarda aynı miktarda para olduğu için anlamadım ilk başta ta ki kart ekstrelerim kesilene kadar. Gittim firmaya paramı talep ettim hiçbir şekilde paramı geri vermeye yanaşmadılar. Tam tersi hiçbir hak iddia edemeyeceğimi kamera kayıtlarında telefonu kendimin verdiğinin göründüğünü söylediler. Bu platformda firma ile ilgili bunun gibi bir çok şikayet okudum. Benim gibi pek çok mağdur var. Mahkemeye verip hakkımı yasal yollardan arayacağım ancak kimse benim gibi mağdur olmaz inşallah.

Yorumlar(6)

22 Ekim 2025 15:06

Hatice hanım yaşadığınız mağduriyetin aynısı şu an ailemin başından geçiyor benimle iletişim kurabilir misiniz? Çok zor durumdayız.

9 Ekim 2024 16:34

Hatice hanım mahkemeye başvurdunuz mu bir karar çıktı mı? Ben de aynı durumdayım

11 Eylül 2024 13:44

Hatice herhangi bir sonuç alabildin mi? Bu konuyla ilgili bende aynı sorundan muzdaribim ve şu an dava sürecinde şahitlik için davaları birleştirelim

31 Temmuz 2024 01:49

Mahkemeye verdiniz mi burda mağdur olanlar ortak hareket edip beraber mahkemeye verirsek kesin sonuç alırız

Aris Güzellik Merkezleri Konya

15 Temmuz 2023 18:2018.894

Aris Konya vip güzellik merkezine cilt bakımı için bilgi almak için gitmiştim. Yapılan cilt analizi sonrasında işletmeni...

15 Destek35 Yorum

Aris Güzellik Merkezleri Aris Konya Hayal Kırıklığı

18 Mayıs 2024 11:2121.262

Konya şubesi için yazıyorum. Kesinlikle fiyasko. Yüzümdeki güneş lekeleri için gittim. Dermapen Hydrafacial mezoterapi p...

1 Destek