Aris Güzellik Merkezleri Konya'daki Güzellik Merkezinde Yaşanan Mağduriyet

15 Ocak 2024 00:28

13.12.2023 tarihinde A*** E*** D**** Konya Vip güzellik merkezine lazer işlemi hakkında bilgi almak için gittim. Görüştüğüm müdür, ücretsiz cilt analizi yapıldığını ve benim de yaptırmamı ısrarla talep etti. Şiddetli ısrarına dayanamayarak cilt analizi yaptırdım. Analiz sonucunda cildimin bazı işlemlere ihtiyacı olduğu, bu işlemleri yaptırırsam sonuçların çok daha iyi olacağını belirterek, ikna edici cümleler kullandılar. İşlem ücreti olarak 25.875 TL talep edildi. Hesabımda 7.100 TL nakit param olduğunu belirttiğimde, 18.000 TL'ye kadar nakit avans kullanabileceğimi ifade ettiler. Kalan 775 TL'yi ise farkında olmadan esnek hesaptan kullandılar. Nakit avans için belirtilen 18.000 TL'nin, kredi faiziyle birlikte 24.000 TL olacağını işlem tamamlandıktan sonra fark ettim. Daha önce nakit avans kullanmadığım için bu durumu günler sonra anlayabildim.
14.12.2023 tarihinde lazer işlemi için merkeze gittim. İşlemi yapan uzman, bazı işlemlerin daha yapılması gerektiğini, bu işlemleri alırsam memnuniyetimin artacağını ısrarla söyledi. İki müdürle yaptığım görüşmeler sırasında, cilt bakım işlemlerini tam paket olarak almam gerektiği, başka bir seçeneğim olmadığı ısrarla vurgulandı. O an nasıl olduysa (halen kendime inanamıyorum), kabul ettim. Daha önce nakit avans kullandığım için, kredi kartımdan tek çekim yapılması gerektiğini, kartımın taksitlendirme yapacağını söyleyerek ikna ettiler. Toplamda 58.890 TL'yi iki ayrı bankadan tek çekim olarak aldılar. Ancak işlem provizyondan düştükten sonra herhangi bir taksitlendirme ile karşılaşmadım ve mağdur oldum. Aynı gün bazı cilt bakım işlemleri uygulandı. İşlemler sonucunda yüzümde kızarıklıklar, yanmalar ve pul pul dökülmeler meydana geldi. Bunun üzerine yönetime işlemi yaptırmak istemediğimi, cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Ancak paket iptalinin mümkün olmadığı, para iadesi yapılmadığı ifade edildi. Cildimin çok hassas olması nedeniyle bu işlemlere devam etmemin mümkün olmadığını belirttim. Yaşanan olayların ardından Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına şikayette bulundum. Bu durumun ilk olmadığı, A*** E*** D**** Konya Vip güzellik merkezinin benzer durumları sıklıkla yaşattığı yetkililer tarafından belirtildi. Bu güzellik merkezi tarafından, hem maddi hem de manevi olarak mağdur edildim.

Yorumlar (5)

Sürekli

Aynı sorunu yaşayan varsa hemen e devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti ne dilekçe ve köprü başı polis karakolunda bulunan asayiş ekipler amirliğine gitsin gereği yapılır ve buradaki yazi ve şikayetleri çıktı alıp müracaat etsin tarih saat önemli değil geçmişte yaşadığınız işlemler için de gidebilirsiniz hakkınız kalmayacak ayrıca burayada yaşadığınız sorunu yazın sizden sonraki kişilerde aynı şekilde haklarını savunabilsinler.

Melike
Melike

Sonuç ne oldu paranızı geri alabildiniz mi?

Sürekli

Biz aldık nitelikli aldatma gibi haklarında dava açtık köprü başı polis karakolunda asayiş şube müdürlüğü ne suç duyurusu yapın fazlasıyla gergi yapılır ayrıca size telefonda pes ettirme söz cümle bulunacaklar pes etmeyin buradaki yazıları ekran resmi alıp emsal teşkil eden asayiş şube müdürlüğüne teslim edin

Rüveyda
Rüveyda

Sonuç ne oldu

Berk
Berk

Bildiğiniz zorla para almışlar. Ayrıca bu söylediğiniz ücretler şaka gibi. Keşke fenomenler yerine işini hakkı ile yapan başka merkezleri tercih etse insanlarımız.

Aris Güzellik Merkezleri Konya

15 Temmuz 2023 18:20
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Aris Konya Vip İptal ve İadenin Yapılmaması!

22 Eylül 2023 00:30
Asli sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 18:46