Aris Güzellik Merkezleri Kayseri Şubesi

29 Şubat 2024 08:43

Ekim 2023 tarihinde Aris Ezgi Doğan cilt bakımı için görüşmeye gittim. 'S*' isminde bir bayanla görüştüm. Bana ücretsiz cilt analizi yapacaklarını ve buna göre cilt bakımı paketi önereceklerini söylediler. Ancak sonrasında cilt analizi için ekstra ücret talep ettiler. Vermek istemedim ve ısrarcı davranışlarına rağmen, eksik hesap açtıklarını ve sözleşme yapmamız gerektiğini söylediler. Beni zorla ikna etmeye çalıştılar ve sonunda hizmet alacağımı düşünerek 2 aylık taksitlerle toplamda 12.750 TL'lik bir sözleşme imzaladım ve 500 TL kapora ödedim. Daha sonra mesleğim gereği deprem bölgesine görevlendirileceğimi ve bu nedenle gelemediğimi belirterek sözleşmenin iptalini istedim. İptal için geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat herhangi bir dönüş olmadı. Sözleşmenin iptal olduğunu düşünerek tekrar iletişime geçmedim. Bir ay sonra ödeme yapmazsam avukat yoluyla ve mahkeme aracılığıyla alacaklarını söylediler. Hizmet almadığım bir hizmet için ödeme yapmak istemedim ve sözleşme iptali için olumlu bir yaklaşım görmedim. Tamamen bir para olduğunu ve D** P** gibi kişilerin haksız kazanç elde ettiğini anladım. Yapılan yorumlara göre kimse düzgün bir hizmet alamamış ve herkes mağdur durumda. Bu konuyla ilgili avukatımla mahkemeye gitme kararı aldık ve ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Diğer haksız kazanç sağlayanlar gibi onların da cezalandırılmaları gerektiğini düşünüyorum.

Nuray
Nuray

Sonuç hakkında buraya da bilgi verebilir misiniz emsal olması acısından

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Güneşli Para İadesi Yapmıyor

30 Temmuz 2023 16:50
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Sonuçsuz Kaldı, Şube Sorumluluk Almadı

05 Kasım 2025 11:12