Aris Güzellik Merkezleri Cilt Bakımı Çıkmazı: İkna Taktikleri Ve Pişmanlık

14 Mart 2024 15:37

Bende cilt analizi için gitmiştim. Analiz yapıldıktan sonra cildime dört farklı işlem uygulanacağını söylediler. 'Eşime danışayım' diyerek oradan ayrılmak istedim fakat personel, 'Burada arayın' diyerek beni göndermek istemedi. Ne diyeceğimi bilemeden kaldım ve orada eşimi aradım. 'İstemiyoruz' dedim ama personel beni ikna etti ve paket satın almam için ödeme aldılar. Çok pişman oldum ve ertesi gün iptal etmek istedim fakat 'İptal yok' denilerek yine ikna edildim. İlk seansa girdikten sonra bu sefer de pahalı ürünleri zorla satmaya çalıştılar. 'Hayatımda bu fiyata böyle şeyler almadım, alamam' dedim, ancak sadece önemli olanları alabileceğimi söylediler. Şimdi her gittiğimde yeni bir şey almam için ikna etmeye çalışıyorlar. Sinirlendim. 'Kartım yok, artık alamam' dediğimde ise ürünlerin internette daha uygun fiyata olduğunu söyledim. 'Onlar orijinal değil' dediler. İnanmadım ve hiçbir şey almadan oradan ayrıldım. Eğer her gittiğimde bana yapışırlarsa çok rahatsız olacağım. Herkesin alım gücü farklıdır ve bu durum kabul edilmelidir.

Esra
Esra

A*** e*** dogan isparta şubesine bugün ücretsiz cilt analizi bilgi ve fiyat almak için gittim. Sadece bunlar için. Ama oradaki a***** hanim. Öyle bir konuştu ki hiç susmadan insani çok güzel manipüle ediyor. İkna ediyor basiretim bağlandı resmen. Bir anda kendimi imza ararken buldum. 21 bin kusurluk hesap çıkardı sonra 6.680e anlaştık ama aldığım paketleri başka şubeye sordum. Akne protokolü ve LED terapiyi hediye ediyordu diğer iki işleminin yanına. Hatta coğu merkezin LED terapiden ücret almadığını öğrendim. Yani ben 6.680 yerine aynı işlemleri 1800 TL'ye de yaptırabilirdim. İptal iade de yok. Çok pişman oldum çok moralim bozuk. Keşke yokuşa sürmeseler iptal etseler aynı konudan binlerce şikayet okudum.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Lazer Seansı Sonrası Zorla Ek Paket Satışı Ve Mağduriyet

10 Eylül 2024 22:38
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 13:41