Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Lazer Seansı Sonrası Zorla Ek Paket Satışı Ve Mağduriyet

10 Eylül 2024 22:38

Ben de sizler gibi aynı şekilde mağdur oldum. 9 Eylül'de son lazer seansıma gittiğimde, hem çalışanların hem de müdürüm diye tanıtan şahısların odama girerek dökülmelerimin az olduğunu ve ek paket almamı söylediler. Hayır dedikçe ısrar ettiler ve seansımdan sonra aşağı indirdiler. Eşimin kızacağını ve maddi durumumu zorlayacağımı söylememe rağmen zorla paket almamı direttiler. Telefonunuza bakalım deyip alıp banka işlemini gerçekleştirdiler. 22.500₺ ek hesap üzerinden çektiler ve sonrasında işleminiz onaylandı deyip gönderdiler. Bu kadar bilinen bir yer olarak insanları bu şekilde manipüle ederek mağdur etmeye hakları yok. Ben de sizler gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak şikayette bulunacağım. Karbon lazer ve cilt bakımına gitmiş biri olarak hiç güzel sonuçlar almadım. Sizler de bu şekilde mağdur olduysanız sonuna kadar hakkınızı savunun, kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.

10 Eylül 2024 22:53

Bende sizler gibi mağdurum 9 Eylül günü son lazer seansıma gittiğimde dökülmelerimin az olduğunu ve ek paket almam gerektiğini söylediler benim istemiyorum eşimin kızacağını ve maddi durumumun yetersiz kaldığını söylememe rağmen çalışanlar ve kendini müdür diye tanıtan şahıslar ısrar üzerine benimle aşağı inip sadece hesabıma bakmak istediğini söyleyip telefonumu elimden alıp 22.500₺ ek hesap üzerinden çekim gerçekleştirdiler işleminiz onaylandı deyip gönderdiler bende sizler gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım bu kadar bilindik bir yerin bu şekilde insanları maniple ederek mağdur etmeye hakları yok şahsen cilt bakımına karbona lazer işlemine girmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum sonuna kadar hakkımı arayacağım.

10 Eylül 2024 22:49

10 Eylül 2024 22:40

Bende sizler gibi mağdurum son lazer seansıma gittiğimde dökülmelerimin az olduğunu ve ek paket almam gerektiğini söylediler benim istemiyorum eşimin kızacağını ve maddi durumumun yetersiz kaldığını söylememe rağmen çalışanlar ve kendini müdür diye tanıtan şahıslar ısrar üzerine benimle aşağı inip sadece hesabıma bakmak istediğini söyleyip telefonumu elimden alıp 22.500₺ ek hesap üzerinden çekim gerçekleştirdiler işleminiz onaylandı deyip gönderdiler bende sizler gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım bu kadar bilindik bir yerin bu şekilde insanları maniple ederek mağdur etmeye hakları yok şahsen cilt bakıma karbona lazer işlemine girmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum sonuna kadar hakkımı arayacağım.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Güzellik Merkezinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

20 Şubat 2025 18:59
Asli sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 18:46

08 Mayıs 2024 20:31
Başak sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:55