Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 17:32

Aris Denizli VIP'den hizmet alıyordum. Lazer epilasyon için 2022 yılında tüm vücut 12 seanslık bir paket almıştım ve 8550 TL para ödedim. Bana %90-%95 dökülme garantisi verdiler. Bu yılın ocak ayında seanslarım bitti, ancak tüylerim dökülmediği için bana +2 Umex cihazıyla telafi verdiler. Gittim, girdim; sırt bölgemdeki, belimdeki ve ensemdeki tüyler hiç bitmedi, hiç dökülmedi bile. Şu an mağdurum. Geçen gün beni merkeze çağırdılar, gittim ve sadece tüylerimin fotoğraflarını çektiler. Bana, 'Yapabileceğimiz hiçbir şey yok, isterseniz yeni paket açabiliriz,' dediler. Fiyatı söyleyeyim, 4 seans tüm vücut 7000 TL dediler. Paket satmaya çalışıyorlar. Daha ben hiç memnun değilim. İlk anlaşma yaptığımızda bana garanti verdiler. Güvendim aldım, keşke almasaymışım. Müdürlerin sahte samimiyetine aldırış etmeyin. Mağdurum bu durumda, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Fotoğrafları da ekleyeceğim, gitmeden önce bir bakın derim.

Fatma
Fatma

Bende Kayseri Ariste yaşadım aynı şeyi. 12 seans 90_95 dökülme garantisi verdiler. Ama sonuç hayal kırıklığı. 4seans daha alırsan biter dediler. 12 seansı 8600 TL'ye almışken 4seansı indirimli olarak bana 13000 TL'ye satmaya çalıştılar. Sorun hep müşteride. Düzenli gelmemiş sindir. Düzenli gelmişsen hormonların ve metabolizma değişiklik gösterir. Kendileri her şeyi doğru yapmıştır.

Aris Güzellik Merkezleri Aris Ümraniye'den Şikayetçiyim

02 Ağustos 2024 14:46