Aris Güzellik Merkezleri Aris Ümraniye'den Şikayetçiyim

02 Ağustos 2024 14:46

Aris Ümraniye şubesine lazer epilasyon için gittim. Oradaki yetkiliye, daha önce epilasyon yaptırdığımı bu nedenle, genital bölge ve koltuk altı çok fazla, diğer bölgedeki tüylerimin çok az olduğunu, tamamen bitmesini istediğim için buraya geldiğimi söyledim. Yetkili, kullandıkları cihazın (soprano buz lazer) çok iyi olduğunu, vücudumdaki tüylerin tamamen biteceğini, başka bir yere gidersem bitiremeyeceklerini ve bana ek paket satmak isteyeceklerini söyleyerek 6+2 seanslık paketi piyasadaki diğer yerlerin 3 katı fiyata bana sattı. Tüylerden nihayet kurtulacağım umuduyla seanslara başladık. Her gitmemde nedense hep farklı kişiler seansı uyguluyordu. Tüylerde bariz bir azalma olmayınca her seferinde yeni kişiye durumumu anlatmak zorunda kaldım. Seans bitiminde aynı kişiden randevu almama rağmen bir sonraki seansta başka kişiyle karşılaşıyordum. Son seansa geldiğimde genital bölgedeki tüylerin neredeyse yarısı duruyordu. Başka bir yetkili kişiyle durumu en baştan anlatarak konuştuğumda bana, tüylerin tamamen asla bitmeyeceğini, tüylerin tekrar oluşabileceğini söyledi. Bu arada bana, çıkan tüyler için bir paket alabileceğim önerisinde bulunuldu. Sonuç olarak seanslar yaklaşık 1 ay önce bitti ve hala bacaklarımda ve koltuk altımda tek tük tüyler var genital bölgemin yarısı duruyor. Bana vaat edilen gerçekleştirilmediği için şikayetçiyim. Vaktim ve param boşuna gitti tekrar sil baştan bu işlemleri yeniden yaptırmam gerekecek.

19 Temmuz 2023 16:52

17 Temmuz 2024 14:14

05 Temmuz 2024 14:14

28 Temmuz 2023 13:09
Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 21:40