Arda Turan Spor Tesisleri Mağduriyeti

30 Ağustos 2024 22:37

Arda turan spor tesisleri Bayrampaşa/İstanbul konumunda olan spor tesisinde yaşadığım bir sorunu sizlere bildirmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay önce sahaya abone olmak istedik ve bunun karşılığında bizden 900 TL yarım saha parası istendi. Halısaha'yı yarım kullanırsak 900 TL tam kullanacak olursak 1800 TL kapora vermemiz gerektiğini söylediler. 1.5 aydır düzgünce sporumuzu yapıyoruz fakat 2 hafta önce dayımız vefat etti. Akrabalar olarak halı sahaya geldiğimiz için çoğumuz köye gitti.

Ardahan’da cenaze olacağı için ben de halı saha ile yetkili bende numarası olan h** beyi aradım ve gelemeyeceğimizi gelecek olursak onlara bildireceğimizi söyledim, başınız sağ olsun dendi ve kapatıldı. Buraya kadar herhangi bir sorun yok.

Bizim oynadığımız gün cumartesi saat 9-10 bu hafta cumartesi günü h** bey tarafından arandım ve zamanın çok uzadığını söylenip kaporanın yanabileceğini bunun için müdürüyle konuşacağını söyledi. Şimdi mesaj attım yine gelemeyeceğimizi söyledim. Gelemeyeceğimizi söylememin nedeni kaporanın bozulmaması için gerekli. Yani önceden aramalıyım ki.

Onlar o günü başka birileri istediğinde onları oynatsın sorun şu ki şimdi yazıp gelemeyeceğimizi söylediğimde kaporanın yandığını be haftalık aboneliğin iptal olduğunu yeni öğrendim. Hakkım olan 900 liramı geri istiyorum. İlgilenirseniz çok memnun olurum. İyi günler dilerim. Yetkili kişinin numarasını dosya olarak yüklüyorum. Şikayetçi olduğum yer: İstanbul/Bayrampaşa Arda turan spor tesisleri halısaha.

13 Eylül 2024 09:10

Kaygan Zemin Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti